GhidRestaurante.com - cea mai buna oportunitate gratuita de promovare a restaurantelor

Iasi - 5 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

GhidRestaurante.com vine in intampinarea detinatorilor si echipelor de administrare a restaurantelor cu o oportunitate de promovare extrem de utila si facila! Platforma poate creste vizibilitatea unei locatii, aceasta fiind promovata catre un numar cat mai mare de persoane care cauta un restaurant! Cu ajutorul site-ului, numarul de clienti care vor vizita un restaurant poate creste considerabil!

GhidRestaurante.com este un website cu o colectie de peste 1900 de restaurante si este folosit de un numar foarte mare de utilizatori din Romania. Platforma a fost conceputa pentru a-i ajuta pe cei care o acceseaza si sunt interesati de un local intr-o anumita locatie, sa gaseasca ceea ce-si doresc si ceea ce le place. Restaurantele care se regăsesc pe site sunt împărțite pe categorii, în funcție de specific, iar utilizatorii poate folosi filtrele din platformă pentru a găsi exact ceea ce își dorește.

GhidRestaurante.com vine, însă, și în ajutorul deținătorilor acestor afaceri. Dacă aceștia doresc să își facă localul cunoscut cu ajutorul aplicației Ghid Restaurante , oportunitatea de promovare din cadrul acesteia este extrem de facilă și, mai mult de atât, este gratuită.

Procedura pe care trebuie să o urmeze un deținător de restaurant, interesat de promovarea acestuia, este rapidă și ușoară, deoarece majoritatea restaurantelor din Romania sunt incarcate pe platforma GhidRestaurante.com. Cu ajutorul site-ului, pagina unui restaurant poate fi revendicata de catre proprietarul afacerii si poate fi editata in functie de preferinte si prioritati, astfel incat restaurantul sa fie mai usor de gasit de catre utilizatorii interesati. Daca restaurantul este deja in lista disponibila pe Ghid Restaurante, aceasta operatiune poate fi realizata facand click pe butonul de revendicare, prezent in pagina restaurantului vizat. Dupa ce localul este revendicat, informatiile pot fi editate, urmand ca modificare sa fie facute publice imediat.

Daca un local nu se afla deja in lista afisata pe GhidRestaurante, acesta poate fi adaugat in cel mai scurt timp. In formularul de inregistrare a restaurantului, utilizatorul care revendica afacerea va putea redacta o descriere personalizata, va putea adauga poze, titlu/motto, locatie exacta, website, nr. telefon/persoana de contact si multe alte detalii relevante pentru cresterea popularitatii localului si a capacitatii acestuia de a atrage clienti. Dupa publicarea restaurantul, pot fi aduse oricand imbunatatiri pentru a putea fi cat mai vizibil si bine primit de catre utilizatori.

Atunci cand un restaurant este afisat cu informatiile corespunzatoare, acesta este vizibil pentru toti utilizatorii site-ului, are parte de o crestere in popularitate si in potentialul sau ca afacere.

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a oferi recenzii in urma vizitarii unui restaurant. Acest lucru ajuta detinatorii localurilor sa acorde atentie feedback-ului si ii incurajeaza sa actioneze in consecinta acestuia, pentru a creste constant gradul de satisfactie al clientilor.

GhidRestaurante.com ajuta afacerea si clientul, deopotriva!