Peste 1900 de restaurante din Romania se afla la doar un click distanta

Vaslui - 28 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

GhidRestaurante.com este o aplicatie web unde poti gasi cele mai multe restaurante din Romania, impreuna cu datele de contact, locatia acestora afisata pe harta, specific culinar si alte date de interes general. Aceasta aplicatie web a fost gandita pentru a ajuta persoanele sa gaseasca mai rapid un restaurant preferat din orice zona din Romania.

Aplicatia web este folosita si in scop informativ deoarece sistemul contine si recenzii de la clienti. Aceasta facilitate le permite clientilor sa evalueze un restaurant in functie de:

 - Servirea pe care au avut-o

 - Pretul pe care l-au platit

 - Amplasarea restaurantului

 - Personalul restaurantului

 - Mancarea pe care au consumat-o

Toate aceastea ofera utilizatorilor o experienta mai completa, acestia avand la dispozitie diverse informatii despre restaurantul de care sunt interesati.

GhidRestaurante.com se poate folosi atat pe telefon mobil, cat si pe desktop, permitand tuturor persoanelelor sa aiba o experienta facila si satisfacatoare atunci cand folosesc aceasta aplicatie web. Pe langa cele 1900 de restaurante stocate, pe site se mai gasesc si o multime de categorii culinare, din care utilizatorul poate alege, in functie de preferinte. Acest filtru ajuta clientii sa gaseasca restaurantul dorit intr-un timp foarte scurt si cu un efort minim.

Tot in aceasta aplicatie veti gasi toate orasele mari din Romania, impreuna cu cele mai bune restaurante, dar si o harta, adresa exacta, site-ul restaurantului etc. De aceea, Ghid Restaurante este preferat de utilizatori numerosi si folosit in toate orasele din Romania.

Accesarea website-ului GhidRestaurante.com va aduce utilizatorul un pas mai aproape in a gasi restaurantul potrivit. Folosirea acestui ghid nu se rezuma doar la identificarea unei locatii pentru pranz sau cina, ci si pentru gasirea restaurantelor cu livrare la domiciliu sau chiar pentru gasirea locatiei ideale pentru diferite organizari festive precum nunta sau botez.

Numerosi utilizatori revin pe site-ul GhidRestaurante.com datorita usurintei, utilitatii si continutului ce curprinde o gama larga de restaurante din Romania, alaturi de specificul acestora si numeroase recenzii de la utilizatorii aplicatiei web!