Sărbători prospere alături de bursa transporturilor EUlogis.com

Vaslui - 14 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Chiar dacă sărbătorile ne bat la ușă, bursa transporturilor EUlogis este mereu prezentă și alături de clienții săi oferind nenumărate curse interne și internționale. În cadrul site-ului si aplicației mobile regăsiți listări noi în fiecare zi, care pot corespunde cerințelor afacerii dvs.

În această perioadă în care toți comerciantii de profil au de transportat anumite bunuri, EUlogis vă pune la dispoziție platforma și aplicația mobilă (Android/iPhone) în care regăsiți zilnic oferte actualizate de mărfuri de transportat sau camioane libere . Este foarte simplu de accesat și vă oferă marele avantaj de a vă alege singur cea mai avantajoasă ofertă pe ruta dorită de dvs.

Sărbătorile vin la EUlogis cu numeroase avantaje care vă vor încânta cu adevărat. În primul rând în această perioadă și nu numai, echipa de suport va lucra 24/7 pentru a vă furniza informațiile de care dvs. aveți nevoie și a vă asista în tot procesul parcurs pe site-ul Eulogis. Orice nelămurire va fi clarificată de către echipa noastră în cel mai scurt timp posibil, așa că puteți trimite orice întrebare catre EUlogis.com.

În cadrul platformei bursa transporturilor EUlogis, în pragul sărbătorilor numărul ofertelor de camioane libere este în creștere, iar concomitent ofertele producătorilor și comercianților de marfă de transportat este de asemenea într-o așcensiune. Totul datorită creșterii cererii de mărfuri pe piața internă și externă în această perioadă a anului. Astfel pentru o bună colaborare între transportator și producător, EUlogis intervine și intermediază colaborarea lor până într-un anumit punct, în care cei doi vor trebui să discute telefonic sau prin chat-ul EUlogis toate detaliile transportului, inclusiv stabilirea prețului.

Disponibilitatea accesării site-ului și aplicației mobile EUlogis este gratuită, dar permite și achiziționarea unui pachet Premium care va veni cu anumite avantaje. Înregistrarea firmei dvs. (PFA, întreprindere individuală, SRL, SA sau altele) și listarea camionului sau a mărfii de transportat este complet gratuită. Aveți posibilitatea de a alege exact orașul de ridicare a mărfii și cel de descărcare, dar și posibilitatea de a adăuga țara (orașul) de tranzit. Oricând pe parcursul utilizării site-ului EUlogis puteti modifica datele companiei dvs. și datele listărilor făcute.

Un avantaj major al platformei bursatransport EUlogis este faptul că odată înregistrat un camion sau o marfă pe o anumită rută, clientul va primi o notificare pe email cu datele transportatorului și comerciantului care au aceeași rută. Astfel dacă în momentul listării unei oferte nu ați regăsit ceea ce căutați, EUlogis o să vă notifice în momentul în care va apărea în sistem ceea ce căutați, camion sau marfă de transportat.

Acum, în prag de sărbători, profitați de avantajul creșterii cererii și ofertei pe piața logistică și înregistrați-vă gratuit pe EUlogis.com. Descoperiți avantajele bursei transporturilor descărcând și aplicația mobilă „” Bursa Transport EUlogis”.