Beach Volley Champions - turneu intre campioni sustinut de campioni!

Mamaia - 23 iulie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sport

Beach Volley Champions, primul turneu national de volei pe plaja din acest an din statiunea Mamaia , sustinut de Federatia Romana de Volei , se va desfasura in perioada 23 -27 iulie pe plaja LUV din Mamaia cu sprijinul Lafarge Romania si COSMOTE Romania

Beach Volley Champions - turneu intre campioni sustinut de campioni!

Evenimentul  reuneste competitii de volei intre echipe romanesti de seniori, atat pentru baieti cat si pentru fete, dar si scurte momente artistice intretinute de Mihai Morar. Pentru spectatori, echipa Momentos a pregatit  scurte reprize de volei cu vedete si un mega party in seara de 27 iulie in Club Luv, unde Tania Budi va fi gazda evenimentului.

La turneu s-au inscris 24 de echipe de seniori si 12 echipe de senioare printre care Sorina Buz, multipla campioana balcanica, Bogdan Olteanu, campion al Argentinei cu San Juan si al Campionatului Sud American, Marius Mascvoits, campion balcanic, Bara Marian, multiplu campion balcanic si alti jucatori care activeaza in divizia A. Programul competitional va incepe pe 23 iulie cu o conferinta de presa si sedinta tehnica care va stabili ordinea meciurilor in cele cinci zile. Finala campionatului de volei la fete se va desfasura pe 24 iulie si va fi transmisa in direct pe GSP TV.  Pentru seniori - masculin etapele de calificare se vor desfasura in perioada 25-26 iulie, iar sambata, 27 iulie, va avea loc MAREA FINALA. Toate evenimentele vor fi transmise de GSP TV, telespectatorii putand urmari cele doua  finale.

Beach Volley Champions este un eveniment unde competitiile sportive de seniori masculin si feminin se vor imbina cu distractia si buna dispozitie. Ultima zi a turneului va aduce surprize atat echipelor calificate, cat si spectatorilor. In acelasi timp, publicul va putea sa-l provoace pe prezentatorul turneului, Mihai Morar la un meci de volei cu manusile de box, semnate de un mare campion. Cu toti vor putea degusta cel mai nou produs VelPitar, biscuitii Grand Papa.

Fiecare moment competitional va fi imortalizat si transpus pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/momentosmagnets