Compania CG&GC îşi lărgeşte comunicarea cu administraţia publică din România, cu sprijinul Agenţiei OSC

Drobeta Turnu Severin - 22 iunie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Agenţia OSC a organizat în perioada 14-16 iunie, la Drobeta-Turnu Severin, o ediţie regională a Programului naţional de Comunicare 'Management Modern în Administraţie'. Conferinţa, organizată împreună cu CG&GC, Vodafone şi portalul www.administratie.ro, a reunit peste 100 de manageri din administraţia locală din judeţele Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea şi Mehedinţi.

Programul 'Management Modern în Administraţie' a fost lansat de Agenţia OSC în anul 2006 şi promovează modelele şi practicile europene în administraţie, precum şi metodele prin care acestea pot fi implementate. Programul acordă o atenţie specială componentei de comunicare, cu accent pe training în comunicare şi prezentarea de soluţii IT&C pentru administraţia publică din România. Programul interacţionează anual cu peste 5.000 de persoane cu decizie în diferite domenii din administraţie.

Partenerul principal al Programului 'Management Modern în Administraţie' este grupul CG&GC, lider al soluţiilor IT&C destinate administraţiei publice locale şi centrale. Grupul CG&GC a prezentat la Drobeta-Turnu Severin, alături de Vodafone România, soluţii tehnologice de ultimă oră disponibile deja în ţară. O susţinere deosebită oferă acestui program şi companiile Panasonic şi CTCE.


Despre Oameni si Companii

Agenţia OSC, înfiinţată în anul 2000, este lider pe piaţa consultanţei în domeniul comunicării directe şi are birouri în Bucureşti şi Iaşi.

Claudia ATĂNĂSOAE
Senior Consultant/Branch Manager, Agentia OSC
Mobile: (004) 0729 155 563

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oameni-si-companii/compania-cggc-isi-largeste-comunicarea-cu-administratia-publica-din-romania-cu-sprijinul-agentiei-osc