Premiile de Excelenta Administratie.ro, la a treia editie

Iasi - 21 septembrie 2007

Comunicat tip General in Administratie Publica

Portalul www.administratie.ro – Liderul informatiei in administratie, Agentia OSC si Primaria Municipiului Brasov organizeaza cea de-a treia editie a Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro.

Gala Premiilor de Excelenta Administratie.ro este un eveniment care reuneste, in fiecare an, peste 150 de persoane din conducerile institutiilor administratiei publice romanesti: primari, viceprimari, prefecti, subprefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, reprezentanti ai Guvernului Romaniei si institutiilor guvernamentale, senatori, deputati si reprezentanti ai asociatiilor profesionale ale administratiei publice din Romania.

Portalul national de Administratie Publica www.administratie.ro, AgentiaOSC si Primaria Municipiului Brasov isi propun sa scoata in evidenta eforturile care se fac pentru dezvoltarea administratiei publice din Romania, sa premieze initiativele pozitive ale specialistilor din administratie si proiectele importante pe care reprezentantii administratiei locale si centrale le-au sustinut.

Pana acum, Portalul www.administratie.ro a premiat peste 80 de persoane din primariile, prefecturile, consiliile judetene din tara, precum si din Guvern, pentru obtinerea unor rezultate deosebite in eficientizarea administratiei publice si eforturile de apropiere a administratiei publice romanesti de standardul modern european.

Cea de-a treia editie a Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro va avea loc joi, 18 octombrie 2007, la Hotel Piatra Mare din Poiana Brasov.

Pentru detalii suplimentare privind conditiile de participare, cei interesati sunt rugati sa contacteze Agentia OSC la telefon/fax: 0232 410013, e-mail: office@osc.ro.

Despre Oameni si Companii

Despre www.administratie.ro

www.administratie.ro este portalul romanesc de internet dedicat administratiei publice din Romania fiind în acest moment “Liderul informatiei în administratie”.
www.administratie.ro publica zilnic informatii despre cele mai importante institutii si persoane din administratia publica romaneasca: presedintie, parlament, guvern, primarii, consilii judetene si locale, prefecturi, alte organizatii ale administratiei publice centrale si locale.


Despre Agentia OSC

Agentia OSC – Liderul Comunicarii Directe- este specializata in consultanta pentru comunicare directa cu grupuri de elita. Agentia a fost fondata in anul 2000. Obiectivul OSC : sa construiasca , prin comunicare directa, relatii puternice si pe termen lung pentru partenerii sai.
Agentia OSC proiecteaza si implementeaza programe de comunicare si relationare ale unei organizatii cu grupuri de audienta de elita. In acelasi timp, ca o parte a procesului de consultanta, OSC antreneaza persoane din diferite pozitii ale managementului unei organizatii pentru a deveni comunicatori mai buni. Agentia OSC are birouri in Bucuresti si Iasi.

Agentia OSC
Telefon/Fax: 0232 410013
E-mail: office@osc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oameni-si-companii/premiile-de-excelenta-administratie-ro-la-a-treia-editie