Viziteaza site-ul www.prointelect.ro – platforma celor care apara valoarea ideilor

Iasi - 31 mai 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Platforma electronica www.prointelect.ro este locul unde puteti gasi aproape totul despre proprietatea intelectuala si industriala din Romania.

Viziteaza site-ul www.prointelect.ro – platforma celor care apara valoarea ideilor

www.prointelect.ro este o platforma electronica de comunicare, care va coagula informatii din domeniul drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.
Site-ul este proiectat intr-o forma interactiva si isi propune sa devina o sursa credibila de informare si educare, locul unde trebuie sa intre toti cei care inteleg valoarea si importanta drepturilor de proprietate intelectuala.

www.prointelect.ro reuneste cele mai importante stiri din domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, legislatie si sfaturi practice despre cum va puteti proteja ideile, studii de caz, interviuri si analize.

Lunar, cei care doresc pot primi Buletinul electronic proINTELECT, care contine o sinteza a stirilor din acea luna.

Coalitia proINTELECT este un program national de educare si lupta impotriva furtului de proprietate intelectuala si industriala, o initiativa a Agentiei de comunicare si relatii publice “Oameni si Companii”. Programul a fost lansat in primavara anului 2004.

Personalitati publice (oameni de afaceri, cadre universitare, membri ai administratiei, reprezentanti ai mass-mediei, ai politiei si procuraturii) interesati sa faca ceva impotriva furtului de proprietate intelectuala si industriala s-au reunit in jurul acestei initiative. Asa au aparut Comitetele locale ale Coalitiei proINTELECT, care au functionat pe intreaga durata a anului 2004, la Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta.

In cele peste 16 conferinte deschise organizate, 10 prezentari ale programului, peste 100 aparitii in presa scrisa, 26 aparitii radio si 18 aparitii TV realizate in cursul anului 2004, Coalitia proINTELECT a atras atentia asupra importantei drepturilor de proprietate si a respectarii acestora, a gravitatii furtului in acest domeniu.

In 2005 Coalitia si-a propus sa devina vizibila intr-un mediu extrem de dinamic si aflat in permanenta expansiune: pe internet.

Despre Oameni si Companii

Agentia de Comunicare si Relatii Publice Oameni si Companii este specializata in comunicare prin contacte si in proiectare si implementare de sisteme integrate de comunicare si relatii publice.

Mari SEMCU
Consultant - Coordonator program
Agentia de comunicare si relatii publice Oameni si Companii
office@prointelect.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oameni-si-companii/viziteaza-site-ul-www-prointelect-ro-platforma-celor-care-apara-valoarea-ideilor