Cursuri de calificare in plina desfasurare

BUCURESTI - 26 iunie 2015

Comunicat tip General in Social, HR, Cursuri

Proiectul “Acces la formare profesionala continua pentru angajatii din sectorul sanitar-PROSANIT” POSDRU 164/2.3/S/138111 implementat de catre OAMGMAMR in parteneriat cu CEPECOM SRL se regaseste la finalul celei de-a paisprezecea luni de implementare.

Cursuri de calificare in plina desfasurare

In cadrul acestei luni, odata  cu demararea celor 9 cursuri de calificare privind meseriile de “Baby-sitter” si “Ingrijitoare batrani la domiciliu” numarul total de cursuri ce se afla in plina desfasurare a ajuns la 1, cursul de  “Ingrijitoare bolnavi la domiciliu” din Municipiul Bucuresti aflandu-se in penultima luna.

Cursantii bucuresteni asteapta cu nerabdare, dar si cu mari emotii sfarsitul cursului, un curs lung, dar plin de invataminte, intrucat au invatat despre modul in care sa inteleaga cum sa se comporte cu un bolnav, cum sa trateze bolnavii de diferite varste si cu diferite patologii.

De asemenea acestia au declarant ca au participat cu incantare atat la orele de teorie, cat si de practica, iar maniera profesionista a formatorului de la curs i-a facut sa uite de oboseala acumulata in timpul orelor de program sau de grijiile cotidiene.

Echipa de implementare a proiectului a pregatit documentatia in vederea acordarii subventiilor pentru persoanele certificate in luna mai, urmand ca in functie de resusrsele financiare ale proiectului, urmand ca in cel mai scurt timp posibil sa fie acordate subventiile.

Pentru mai multe informatii referitoare la modalitatea de inscriere in cadrul proiectului cat si conditiile de eligibilitate puteti accesa site-ul www.oamr.ro  sectiunea Proiecte FSE, cat si la adresa de e-mail oammromania@gmail.com

Proiectul este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni !

Dragos Stan

Expert promovare proiect   

www.oamr.ro

oammromania@gmail.com

Despre OAMGMAMR

OAMGMAMR este principala institutie din Romania ce regelementeaza activitatea asistentilor medicali si a moaselor.

Taguri: oamgmamr