O noua serie de cursanti in cadrul proiectului

BUCURESTI - 9 iunie 2015

Comunicat tip General in Sanatate, Social, Farmaceutic

Proiectul “Acces la formare profesionala continua pentru angajatii din sectorul sanitar-PROSANIT” POSDRU 164/2.3/S/138111 implementat de catre OAMGMAMR in parteneriat cu CEPECOM SRL se regaseste la inceputul celei de-a paisprezecea luni de implementare.

O noua serie de cursanti in cadrul proiectului

Prin intermediul acestui comunicat de presa avem deosebita placere de a va anunta deschiderea unor noi cursuri de calificare in cadrul proiectului.Astfel la inceputul lunii iunie au fost deschise 9 cursuri de calificare privind meseriile de “Baby-sitter” si “Ingrijitoare batrani la domiciliu”.

Cursurile se vor desfasura in Municipiul Bucuresti si judetele Salaj, Constanta, Bistrita, Arad si Timis, fiecare grupa cuprinzand un numar de 25 de persoane, persoane ce s-au inscris in cadrul proiectului si care, in prealabil, au participat la activitatile de orientare si consiliere, in urma acestora fiind repartizate la unul din cele 2 cursuri.

Activitatile privind aceste cursuri se vor intinde pana la mijlocul lunii octombrie, cursantii urmand sa participe atat la activitati teoretice (120 ore), cat si la activitati practice (240 ore).Pentru buna desfasurare a cursurilor, cursantii au primit in mod gratuit suporturi de curs, halate si materiale pentru desfasurarea activitatilor practice.

Prin demararea noilor cursuri, in cadrul proiectului se afla in plina desfasurare 10 cursuri de calificare, cel de-al zecelea curs referindu-se la calificarea “Ingrijitoare bolnavi la domiciliu” din Municipiul Bucuresti, curs ce se va finaliza la sfarsitul lunii iulie.

Pentru mai multe informatii referitoare la modalitatea de inscriere in cadrul proiectului cat si conditiile de eligibilitate puteti accesa site-ul www.oamr.ro  sectiunea Proiecte FSE, cat si la adresa de e-mail oammromania@gmail.com

Proiectul este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni !

Dragos Stan

Expert promovare proiect

www.oamr.ro

oammromania@gmail.com