Recompensarea persoanelor certificate in cadrul proiectului

BUCURESTI - 28 septembrie 2015

Comunicat tip General in Sanatate, Social, Farmaceutic

Proiectul “Acces la formare profesionala continua pentru angajatii din sectorul sanitar-PROSANIT” POSDRU 164/2.3/S/138111 implementat de catre OAMGMAMR in parteneriat cu CEPECOM SRL se regaseste la finalul lunii numarul saptesprezece.

Recompensarea persoanelor certificate in cadrul proiectului

In cadrul acestei luni au fost platite subventiile tuturor persoanelor certificate la sfarsitul lunii mai pentru toate cele 3 calificari din cadrul proiectului, respective “Baby-sitter”, “Ingrijitoare batrani la domiciliu” si “Ingrijitoare bolnavi la domiciliu”. Pentru primele doua calificari (nivel 1), valoarea maxima a subventiei a fost de 1080 RON, iar pentru ultima calificare valoarea maxima a subventiei a fost de 2880 RON, subventiile fiind influentate in mod direct de prezenta avuta atat la orele de teorie, cat si la cele de practica.

Toti cursantii au declarat ca s-au simtit onorati de faptul ca au luat parte la activitatile din cadrul proiectului, activitati ce le-au deschis noi orizonturi in ceea ce priveste viata profesionala, iar prin diploma obtinuta isi pot practica meseria atat in tara, cat si in una din tarile europene.

Cele 13 cursuri aflate in desfasurare ce privesc calificarile de “Baby-sitter” si “Ingrijitoare batrani la domiciliu” se desfasoara conform graficelor stabilite, urmand ca in a doua jumatate a lunii octombrie, cursantii sa sustina examenele de finalizare.

Conferinta de finalizare a proiectului, va avea loc in data de 15.10.2015 la Hotel Sheraton Grand Plaza, sala Iridium din Bucuresti.

Pentru mai multe informatii referitoare la modalitatea de inscriere in cadrul proiectului cat si conditiile de eligibilitate puteti accesa site-ul www.oamr.ro  sectiunea Proiecte FSE, cat si la adresa de e-mail oammromania@gmail.com

Proiectul este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni !

Dragos Stan

Expert promovare proiect

oammromania@gmail.com

Taguri: oagmamr