Obicei comercial

Definitie Obicei comercial

Procedeu traditional de abordare a unor probleme contractuale, sau de interpretare a unor termeni utilizati in comert.Obiceiurile comerciale sunt respectate, de obicei, de comerciantii dintr-o anumita ramura sau dintr-o anumita zona.Din punct de vedere formal-juridic, obiceiul comercial nu poate fi opus normelor de drept obligatorii, el avand doar un caracter relativ, completand clauzele contractuale si nicidecum modificandu-le.Obiceiurile comerciale trebuie sa fie suficient de clare si de raspandite pentru a avea aplicabilitate.Vezi si Uzante.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obicei comercial? Propune definitie

Poze Obicei comercial

 • Galerii comerciale

  Poza: Galerii comerciale

 • Negocierea comerciala

  Poza: Negocierea comerciala

 • MASTERAT IN DREPT COMERCIAL EUROPEAN

  Poza: MASTERAT IN DREPT COMERCIAL EUROPEAN

 • Negocierea Comerciala by Evolutiv

  Poza: Negocierea Comerciala by Evolutiv

 • Vezi toate pozele despre Obicei comercial

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obicei comercial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obicei comercial. Definitiile termenilor despre Obicei comercial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obicei comercial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obicei comercial.