Obiect al actului juridic civil

Definitie Obiect al actului juridic civil

Conduita partilor stabilita prin acel act sau, cu alte cuvinte actiunile ori inactiunile la care partile sunt indreptatite sau de care sunt tinute.Pentru a fi valabil, obiectul actului juridic civil trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:- sa existe- sa fie in circuitul civil- sa fie licit- sa fie moral.Ca si conditii speciale:- cel ce se obliga trebuie sa fie titularul dreptului subiectiv- obiectul sa constea intr-un fapt personal al debitorului

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obiect al actului juridic civil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obiect al actului juridic civil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obiect al actului juridic civil. Definitiile termenilor despre Obiect al actului juridic civil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obiect al actului juridic civil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obiect al actului juridic civil.