Obiect al muncii

Definitie Obiect al muncii

Lucru asupra caruia omul actioneaza in procesul muncii, prin intermediul uneltelor, pentru a-l transforma si adapta necesitatilor sale.Obiecte ale muncii pot fi bunuri ale naturii sau pot constitui rezultatul unui proces de munca anterior, caz in care se numesc materii prime.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obiect al muncii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obiect al muncii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obiect al muncii. Definitiile termenilor despre Obiect al muncii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obiect al muncii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obiect al muncii.