Obiectie

Definitie Obiectie

Argument invocat de un partener de afaceri pentru a combate, in tot sau in parte, argumentatia prezentata de catre cel cu care negociaza, pentru a-l determina sa-si modifice punctul de vedere privind conditiile de contractare. Obiectiile pot fi formale (asupra formei) sau reale (de fond). Vezi si Concesie, Compromis, Argumentatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obiectie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obiectie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obiectie. Definitiile termenilor despre Obiectie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obiectie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obiectie.