Avantajele și dezavantajele jocurilor de noroc full-time

BUCURESTI - 17 mai 2022

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Full-time adică să ai o carieră din care să faci bani numai din gambling și jocuri de noroc? Există așa ceva? Ei bine, sunt foarte mulți jucători și oameni care au creat un sistem atât de bine pus la punct încât acesta poate fi interpretat foarte bine ca un job din care poți să câștigi suficienți bani încât să poți trăi din el ca orice alt loc de muncă. Tot ceea ce trebuie să faci este să respecți niște reguli stricte și să fii foarte conștient că trebuie să faci totul ca la carte, altfel, nu vei putea să produci suficienți bani pentru un trai decent.

Avantajele și dezavantajele jocurilor de noroc full-time

Avantajele și dezavantajele jocurilor de noroc full-time

Evident, pentru că este un job și deja sună interesant, acesta are și anumite avantaje și dezavantaje. Ceea ce ne interesează pe noi este să găsim care sunt aceste avantaje și dezavantaje și să începem să le scoatem în evidență pentru a putea stabili dacă merită să fii un gambler full-time.

Avantaje

 

Deci dacă ești un gambler, probabil te joci și la ruleta online gratis și la orice alt joc din cazino, chiar și la sloturi, Blackjack sau Poker. Dacă vrei să faci un job din această activitate, ar trebui să poți să înțelegi foarte bine mai multe jocuri și să faci ceea ce vrei tu printre acestea. iar tocmai acesta este și lucrul care ne duce direct la primul nostru avantaj din această listă.

 

Nu ai un șef - Nu există un șef căruia să îi răspunzi și nici nu ești nevoit să dai explicații pentru niciun lucru pe care îl faci în timpul programului tău. Nu va exista niciodată pe tot parcursul carierei tale de jucător de cazino, un șef care să îți spună ce să faci și nici nu vei simți că răspunzi unei autorități care te împinge mereu să faci ceva ce nu îți dorești. Evident, vei avea parte de o oarecare rigoare și trebuie mereu să respecți stafful care lucrează în cazino, dar acest impediment va trece complet neobservat.

 

Te joci pentru un salariu - Acesta este probabil cel mai mare avantaj al unei astfel de cariere bazate pe jocuri de noroc. Practic, tot ceea ce faci pentru a câștiga bani de trai este să te joci. Cât de tare poate să fie asta? Dacă ești și unul dintre cei care face acest lucru în mediul online, poți foarte bine să stai toată ziua în confortul casei tale, pe scaun, la un birou așa cum ai visat mereu. Totul devine chiar și mai plăcut în momentul în care chiar îți place să te joci acel joc. Unii pariori chiar fac foarte mulți bani din sesiunile de Poker, dar unii dintre ei nu iubesc cu adevărat jocul ci doar o fac pentru bani.

 

Vei fi invidiat - Este știut faptul că un job normal va trece mereu neobservat, dar dacă apropiații tăi știu că tu îți câștigi existența din jocuri de noroc pentru că probabil te pricepi foarte mult la ele. Iar asta îți oferă un oarecare status printre cei care te cunosc. Faptul că reușești să faci ceva ce alți jucători nu ar putea, spune foarte multe despre tine și te recomandă ca fiind un om inteligent. Știi ce înseamnă acest lucru? Că vei avea parte de aprecierea oamenilor, iar asta înseamnă foarte mult.

 

Dezavantaje

 

Dezavantajele fac și ele parte din viața de gambler, mai ales dacă vrei să și poți produce suficienți bani pentru a trăi. Și tocmai pentru că nu este unul dintre joburile care sunt și foarte populare, este normal să ai câteva avantaje de pierdut de pe urma activării în calitate de gambler. Iată câteva dezavantaje.

 

Nu ai beneficii de angajat - Dacă nu era de evident, nu ai parte de niciun avantaj de angajat pentru că nu ești un angajat și ar trebui să ții cont de acest lucru. Dacă te gândești să trăiești în urma jocurilor de noroc, vei vedea că îți vor lipsi câteva beneficii precum: concedii plătite sau măcar dreptul la zile libere, asigurare medicală sau unele beneficii oferite de tot felul de companii. Nu vei putea merge în team building pentru că nu ai colegi, nu primești prime de sărbători sau cadouri de Crăciun.

 

Trebuie să plătești taxe - Fiind un simplu angajat, va trebui să faci ceea ce ar face un angajator pentru tine, adică să plătească taxe la stat deoarece sunt impuse de lege. Deci, acesta fiind unul dintre cele mai mari dezavantaje, trebuie să te pregătești pentru el. Jucătorii care fac foarte mulți bani și depășesc anumite praguri financiare, sunt obligați să plătească aproape jumătate din banii câștigați, altfel vor înfrunta consecințele.

Concluzie

 

Acestea sunt principalele avantaje și dezavantaje pe care le ai atunci când dorința ta este să construiești o carieră de jucător de cazino. Nu este foarte simplu, dar are o grămadă de satisfacții.