Observare

Definitie Observare

Cercetare exploratorie, forma simpla de cercetare constand, spre exemplu, in examinarea directa a comportamentului unui grup de clienti in cadrul unui studiu de comportament al cumpararii. Observarea poate fi directa sau indirecta, in situ (la locul desfasurarii actiunii), sau in laborator, folosind sau nu diferite mijloace de inregistrare (mijloace video, mecanice etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Observare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Observare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Observare. Definitiile termenilor despre Observare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Observare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Observare.