Parteneri europeni
CENTRU DE AFACERI ÎN ORAȘUL NĂVODARI, O INVESTIȚIE EUROPEANĂ PENTRU 38 DE AGENȚI ECONOMICI

Navodari - 3 septembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri

În luna septembrie 2012, Primăria Orașului Năvodari, în calitate de beneficiar, a demarat implementarea proiectului „Construire Centru de Afaceri Năvodari”. Valoarea totală a acestuia se ridică la 28.965.213,01 lei, din care 10.854.886,85 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă.

Proiectul a fost selectat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa Prioritară 4-„Sprijinirea mediului de afaceri regional și local”, Domeniul Major de Intervenție 4.1-„Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională și locală”, contractul de finanţare fiind încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management, şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Beneficiarii direcți ai acestui proiect vor fi minimum 38 firme locatare, cu precădere întreprinderi din Năvodari și zona metropolitană Constanța care au nevoie de spații pentru birouri a căror suprafață variază între 23,78 mp si 53,72.

Centrul de afaceri Năvodari va oferi firmelor locatare o gamă completă de serviciI, cum ar fi: servicii de administrare a clădirii, secretariat și operare a echipamentelor de scanare, copiere etc., recepție de tip relații publice/ helpdesk; birouri complet mobilate; săli pentru seminarii/ conferințe/ sedințe și de expoziții mobilate și dotate cu echipamente specifice, inclusiv tehnică de calcul, birotică și audio-video; acces la comunicații de foarte bună calitate (internet broadband, telefonie, transmitere date etc.); utilități (apă, apă uzată, energie, gaze, încălzire, climatizare); pază, iluminat de incintă și curățenie; spații de parcare pentru autoturisme și autocare și carosabil în suprafață totală de 5.914,50 mp și spații verzi tratate arhitectural-peisagistic în suprafață totală de 2.076,20 mp.

Pentru relații suplimentare în legătură cu proiectul „Construire Centru de Afaceri Năvodari”, vă stăm la dispoziție la telefon: 0241.76.03.53, fax: 0241.76.16.06 sau email: secretariat@primaria-navodari.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/observator-de-constanta/centru-de-afaceri-in-ora-ul-navodari-o-investi-ie-europeana-pentru-38-de-agen-i-economici