Observatorul Francizei ROMANIA prezinta franciza JUICE ZONE Fresh and Healthy CAFE

BUCURESTI - 31 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Observatorul este un formidabil loc de intalnire intre francizori si candidatii la franciza. Sunt disponibile fise care prezinta societatile in franciza si care permit candidatilor la franciza sa selectioneze in functie de interes si buget franciza corespunzatoare. Aici se regasesc informatii mereu actualizate despre lumea francizelor si a comertului in general. De asemeni, exista o rubrica de oferte de locuri de munca dedicata meseriilor din comert si din domeniul francizelor, precum si anunturi privind inchirierea sau vanzarea de spatii comerciale.

Juice Zone este o franciza in domeniul alimentatiei publice, care ofera o alternativa proaspata si sanatoasa la clasicul fast-food – fructe

proaspete, mancare sanatoasa, preparata in fata clientului, si suplimente nutritive naturale.

Taxa de intrare in franciza este de 20.000 euro si se percepe la semnarea contractului. Francizatul beneficiaza de asistenta in dezvoltarea magazinului precum si de training de specialitate oferit de profesionisti din SUA. Investitia necesara pentru operarea unei francize Juice Zone variaza intre 30.000 si 100.000 euro, suma necesara pentru plata spatiului comercial, proiectarea, amenajarea si optimizarea suprafetei, mobilier, utilaje, stoc de marfa. De asemenea, se achita redevente in valoare de 6% din valoarea vanzarilor.

In magazinele Juice Zone, clientii pot gasi suplimente nutritionale naturale, sucuri din fructe si legume proaspat stoarse, servite în diferite combinatii sau ca atare, precum si „Smoothies“ – amestecuri de fructe diferite, iaurt, serbet de fructe si întaritoare adaugate. De asemenea, se pot face comenzi pentru acasa, livrarea fiind gratuita, in maximum 30 minute, in conditiile unei comenzi minime de 30 lei.

Despre Observatorul Francizei ROMANIA

Obiectivul lansarii site-ului www.observatorulfrancizei.ro in Romania este crearea unei 'piete' a francizei, in care sa se intalneasca francizorii cu viitorii francizati. Francizorii isi prezinta retelele comerciale, iar francizatii au acces la toate informatiile si serviciile necesare deschiderii unei francize.
Elena Zoltareanu
acccunt manager
0741550011
contact@observatorulfrancizei.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/observatorul-francizei-romania/observatorul-francizei-romania-prezinta-franciza-juice-zone-fresh-and-healthy-cafe