Ricard Reguant si Ana Eva Cruellas prezenti la ultimul spectacol Muzicalul Chicago

BUCURESTI - 30 mai 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pe 31 mai, de la ora 18.30 se va juca ultima reprezentatie a spectacolului Muzicalul Chicago pe scena Teatrului National Bucuresti. Prezenti la acest ultim spectacol vor fi regizorul spaniol Ricard Reguant si coregrafa spaniola Ana Eva Cruellas. Timp de trei ore aproape cincizeci de artisti (cor, balet, orchestra, actori) interpreteaza, danseaza si canta live interactionand in acelasi timp cu publicul din Sala Mare a Teatrului National.Bilete se gasesc la casa de bilete a Teatrului National iar mai multe informatii se pot afla de pe pagina web a spectacolului: www.muzicalulchicago.com sau la 0731 035 967.

Ricard Reguant si Ana Eva Cruellas prezenti la ultimul spectacol Muzicalul Chicago

Este al treilea an si ultimul in care Muzicalul Chicago se joaca pe scena Nationalului Bucurestean aproape la fiecare sfarsit de saptamana.

Muzicalul Chicago este primul musical autentic montat pe o scena din Romania iar distributia sa este una de exceptie: Aurelian Temisan, Anca Turcasiu, Monica Davidescu, Ozana Barabancea, Ioan Andrei Ionescu, Vasile Calofir, Radu Captari, Orodel Olaru, Adriana Dragut.

In 1975 spectacolul a avut premiera la New York, iar in 1976 a fost nominalizat la 11 premii Tony. Dupa prezentarea cu mare succes, intr-un concert la New York in 1996, a melodiilor originale, „Chicago'a revenit pe Broadway, iar in 1997 a castigat sase premii Tony. Succesul a continuat iar spectacolul a reusit sa se impuna pe toate scenele unde a fost jucat: la Londra in 1997, la Melbourne si Viena in 1998, la Sydney, Tokyo, Amsterdam, Berlin si Madrid in 1999, iar in 2000 la Munchen, Lisabona si Basel ajungand in 2005 si la Bucuresti fiind primul musical autentic jucat pe o scena in Romania.

Muzicalul Chicago este o poveste despre crime,avaritie, coruptie, violenta, exploatare, adulter si tradare in care Roxie Hart este inchisa dupa ce isi ucide iubitul. In inchisoarea condusa de Mama Morton o intalneste pe Velma Kelly prin intermediul careia afla despre avocatul Billy Flynn, cel care o ajuta sa-si faca povestea cunoscuta.

Regia spectacolului este semnata de catre catalanul Ricard Reguant, un regizor de muzicaluri foarte apreciat in Spania, iar coregrafia de catre Ana Eva Cruellas care a lucrat la diferite proiecte in Spania si in SUA abordand genuri diferite - de la balet clasic la jazz, step sau dans contemporan.

Despre Occidental Consulting

Preturile biletelor sunt: 55 RON (in sala), 40 Ron (la loja), 32 si 25 RON (la balcon).

www.muzicalulchicago.com
info@muzicalulchicago.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/occidental-consulting/ricard-reguant-si-ana-eva-cruellas-prezenti-la-ultimul-spectacol-muzicalul-chicago