Un brand de vaping testează zilele acestea livrarea produselor cu drona

BUCURESTI - 11 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Tehnologie, HoReCa, Logistica/Transport

Live site

Fumezi.com - o firmă cunoscută în România, producătoare de lichide de vapat, se evidențiază prin calitatea produselor și numărul tot mai mare de clienți.

Un brand de vaping testează zilele acestea livrarea produselor cu drona

Un brand de vaping testează zilele acestea livrarea produselor cu drona

 Ne dorim siguranța clienților noștrii și livrarea produselor la timp. Credem că prin această decizie de a dezvolta serviciul de livrare a produselor fumezi.com cu ajutorul dronelor, vom reduce numărul de mașini care poluează în trafic și vom scurta timpii de livrare. Această abordare ar putea intra și în strategia firmelor de curierat, dorindu-se evitarea răspândirii covid19 prin contactul cu agenții de curierat, deși menționăm că în acest moment nu s-au făcut publice astfel de infectări. 

Managerul departamentului de marketing

Zilele acestea, fumezi.com testează livrarea produselor cu drona în București și alte orașe în care comercializează produsele. Compania este recunoscută pentru brandurile pe care le deține - Merlin Mist, JUICE TUBE și  Seria Narcos Juice.

Livrarea cu drona face parte din strategia de dezvoltare a brandului. „Ne dorim siguranța clienților noștrii și livrarea produselor la timp. Credem că prin această decizie de a dezvolta serviciul de livrare a produselor  fumezi.com cu ajutorul dronelor, vom reduce numărul de mașini care poluează în trafic și vom scurta timpii de livrare. Această abordare ar putea intra și în strategia firmelor de curierat, dorindu-se evitarea răspândirii covid19 prin contactul cu agenții de curierat, deși menționăm că în acest moment nu s-au făcut publice astfel de infectări; cu toate acestea vom elimina total riscul”, declară managerul departamentului de marketing.

Cât de plauzibile sunt livrările cu drona? „Să vezi coletele zburând într-o zonă urbană este o provocare. Dacă ridicăm prea sus dronele există riscul să interfereze cu spațiul aerian; dacă înălțimea este prea mică, dronele trebuie să navigheze în jurul clădirilor și copacilor - ca să nu mai vorbim de persoanele care  vor fi atrase să „captureze” o dronă și un pachet.” - tehnician fumezi.com

Lumea evoluează destul de repede și în câțiva ani sau poate mai repede există posibilitatea ca cerul să fie umplut de drone care livrează colete. Cu siguranță, există o mulțime de provocări tehnice de depășit. Există, de asemenea, probleme de confidențialitate. Livrarea coletelor cu ajutorul dronelor ar putea fi limitată pentru locuri greu accesibile. În momentul de față, așteptăm reglementările legislative și sperăm să ne bucurăm cât de curând de acest serviciu.

România este recunoscută internațional pentru proiectele inovative din IT și TEHNOLOGIE propuse în ultimi ani. Sperăm ca acest demers al companiei noastre să deschidă oportunitatea de dezvolta infrastructura de curierat cu drona. Noi cei de la fumezi.com deschidem acest drum, și oportunitate.

Despre OCN SMARKETING SRL

Fumezi.com - o firmă cunoscută în România, producătoare de lichide de vapat, se evidențiază prin calitatea produselor și numărul tot mai mare de clienți.

Taguri: autolivrarehoreca