Cel mai pasionat român de vacanța în Austria există! Noi l-am găsit!

BUCURESTI - 17 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Turism

El vă poate spune unde găsiți cea mai lungă pârtie din Austria, unde puteţi învăţa să zburaţi cu parapanta, când încep reducerile, cum se pot obţine bilete la Concertul de Anul Nou şi unde sunt cele mai eficiente tratamente spa. Nu ne credeți? Întrebaţi-l pe Sebastian şi veţi fi uimiţi, cât de repede vă va oferi un răspuns!

Sebastian este pregătit să vă ofere atât cunoştinţele, cât şi sfaturile personale despre vacanţa în Austria. Vă stă la dispoziţie pentru orice întrebare legată de Austria, pe Facebook la: www.facebook.com/DescoperaAustria

Cine este Sebastian?

A rămas impresionat în iarna anului 1998, când împreună cu nişte prieteni a fost în vacanţa de schi în Austria, în grupa profesorului Peter unde a învăţat pentru prima dată tehnica corectă a schiului. La aceasta, s-a adăugat o vreme excelentă şi multă zăpadă. Iar, când după cursul de schi, Peter i-a destăinuit la un „pahar de vorbă“ mai multe secrete ale schiului, pasiunea pentru Austria l-a cuprins în totalitate.

Între timp, a împlinit 37 de ani, a devenit un director de succes şi putem afirma că schiază la perfecţie. În fiecare an, el “cucereşte” o nouă regiune de schi din Austria şi cunoaşte deja aproape toate pârtiile, numeroase hoteluri şi cabane après ski şi ştie unde se poate găsi cel mai bun şniţel şi cel mai delicios ştrudel cu mere.

În toţi aceşti ani el şi-a făcut numeroşi prieteni austrieci care i-au povestit în repetate rânduri, despre frumuseţile anotimpului cald în Austria. De fapt, el preferă plaja şi marea şi totuşi, cu cinci ani în urmă s-a produs inevitabilul: şi-a petrecut vacanţa de vară în Austria. Ce experienţă! Peisajul minunat cu lacuri curate şi munţi imaculaţi, aerul proaspăt precum şi numeroasele posibilităţi de relaxare oferite în staţiuni l-au cucerit definitiv. Fie că este vorba de încântătoarele trasee pentru drumeţii şi piste de mountain-bike, fie de lacurile curate pentru înot şi surfing, fie de statul la plajă şi lenevit  - Sebastian s-a declarat surprins, că vacanţa de vară în Austria poate fi atât de variată. Pentru anul acesta şi-a achiziţionat deja biletele la Festivalul din Salzburg, însă înainte va trece prin Viena pentru expoziţia lui Roy Lichtenstein, ce va fi deschisă până în mai la muzeul Albertina.

Dar nu uitați, el este pasionat de Austria…, așa că poate o să fie depăşit de probleme gen: formalismul matematic al teoriei funcţiei de undă universală, coroborată cu lema influenţei cuantice generată de impulsul unei particule din perspectiva câmpului gravitaţional.

Despre Oficiul National de Turism al Austriei

Oficiul Naţional de Turism al Austriei este organizaţia naţională de turism. Scopul principal al acestei organizaţii este ca, împreună cu toţi partenerii austrieci din turism, să contribuie la păstrarea şi consolidarea competitivităţii Austriei ca ţară pentru turism.
Activităţi principale: promovarea destinaţiei de vacanţă Austria prin publicitate clasică, relaţii de cooperare cu media şi agenţii de turism/tour-operatori, organizarea de târguri şi platforme de vânzare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oficiul-national-de-turism-al-austriei/cel-mai-pasionat-roman-de-vacanta-in-austria-exista-noi-l-am-gasit