AVOCATUL – COST SAU INVESTITIE? Cum sa faci ca avocatul sa devina un punct forte al afacerii tale

BUCURESTI - 16 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Cum sa iti alegi un avocat bun care sa devina un avantaj competitiv al companiei tale – iata o provocare ce va fi lansata in cadrul Zilele Biz de catre societatea de avocati Oglinda Nemes Voicu (ONV Law).

In deschiderea seriei de conferinte si workshop-uri Zilele Biz 19-23 noiembrie, la World Trade Center, avocatii-parteneri ai ONV Lawva invita sa aflati, discutand cu cartile pe fata, tot ce trebuie sa faca un antreprenor ca sa se asigure ca dispune de cei mai buni avocati si ca nu apeleaza la ei prea tarziu.
Din subiectele pe care ONV Law vi le pregateste:
•Avocatii – costuri sau investitie?
•Cum stii ca avocatul tau este bun?
•Cum bugetezi costurile legale?
•Cat trebuie sa coste un avocat bun?
Organizatorii Zilelor Biz l-au invitat, de asemenea, Mihai Voicu, partener ONV Law, sa participe la workshop-ul David vs Goliath, propunand companiilor mici armele juridice vitale in lupta cu marile corporatii.
„Aparent, in confruntarea IMM vs Corporatii, se duce o lupta inegala pe pietele globale si, mai ales, pe pietele in plina explozie, cum este Romania”, este de parere Mihai Voicu. „In realitate, insa, exista un intreg arsenal juridic pe care dinamicul, flexibilul si istetul David il poate folosi in concurenta cu Goliath.”
Infiintata in anul 2000, societatea de avocati ONV Law este ea insasi un fel de David – dinamica, flexibila, cu avocati tineri care si-au castigat experienta atat luptand de partea unor Goliath-i cat si impotriva lor.
Cu clienti de talia Panasonic Romania, Avenir Telecom sau Unicom Oil Terminal, ONV Law se poate lauda ca a castigat multe batalii legale, dar, mai ales, ca a reusit sa aduca partenerilor sai instrumentele juridice si de consultanta care sa le sprijine cresterea constanta.

Despre Oglinda Nemes Voicu SCA

ONV este o societate de avocati, infiintata in anul 2000, membru al Baroului Bucuresti si a Uniunii Internationale a Avocatilor. ONV este specializata in dreptul afacerilor unde ofera servicii de consultanta si litigii.
Mihai VOICU
Bd. Corneliu Coposu 5, 030602 Sector 3, Bucuresti
mihaivoicu@onvlaw.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oglinda-nemes-voicu-sca/avocatul-cost-sau-investitie-cum-sa-faci-ca-avocatul-sa-devina-un-punct-forte-al-afacerii-tale