3 cai de crestere a competentei

Locul desfasurarii: Paris, Barcelona, TokyoToate orasele

Organizator: OK Service Corporation

Misiunea companiei OK Service Corporation este aceea de a va oferi cele mai recomandate si eficiente concepte si principii de functionare si dezvoltare economica a organizatiei dumneavoastra. In acest spirit, am proiectat, pentru perioada urmatoare, 3 programe de perfectionare si de crestere a competentei care sa se adreseze directiilor-cheie ale entitatii din care faceti parte:
directia Financiar - Contabilitate
* directia Investitii - Dezvoltare
* staff-ul de conducere
* Sursa de informare am ales-o in functie de consacrarea si experienta in domeniu, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai valoroase informatii, cu aplicabilitate in activitatea pe care o desfasurati.


CONTABILITATE, CONTROL, AUDIT
Paris, 29 iunie - 3 iulie 2009
Acest program intensiv de perfecţionare profesională a fost special conceput în colaborare cu reputaţi specialişti ai domeniilor financiar, contabil şi juridic, profesori de marcă ai Conservatorului Naţional de Arte şi Meserii din Paris, pentru a veni în sprijinul şi în completarea cunoştinţelor participanţilor, oferind o abordare preponderent aplicativă a tematicilor propuse. Astfel, avem convingerea că participanţii la program vor dobândi noi abilităţi şi o nouă viziune asupra problemelor cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi.

Calitatea deosebită a acestui program este garantată şi de faptul că şcoala franceză, cu precadere C.N.A.M. prin intermediul I.N.T.E.C. este recunoscută ca fiind una dintre şcolile importante din Europa în ceea ce priveşte contabilitatea de gestiune, măsurarea performanţelor financiare şi managementul societăţilor.

Detalii privind conţinutul programului
MANAGEMENT ŞI CULTURI ORGANIZAŢIONALE. MANAGEMENTUL SCHIMBĂRII. EFICIENŢĂ ŞI RISC ÎN ACTIVITATEA AGENŢILOR ECONOMICI
CONTABILITATE FINANCIARĂ ŞI PERFORMANŢA ORGANIZAŢIEI
CONTABILITATE ŞI CONTROL DE GESTIUNE
AUDITUL ŞI CONTROLUL LEGAL AL CONTURILOR
DREPTUL UNIUNII EUROPENE
MANAGEMENT DE PROIECT
- managementul proiectelor pentru accesarea fondurilor europene -
Barcelona, 6 - 10 iulie 2009
Programul se adresează specialiştilor din domeniul implementării şi managementului proiectelor din cadrul organizaţiilor româneşti, oferindu-le acestora un volum consistent de cunoştinţe şi abilităţi practice, precum şi posibilitatea de a-şi forma o viziune integratoare asupra întregului spectru de probleme specifice acestui domeniu. În egală măsură programul se adresează tuturor profesioniştilor care doresc să identifice şi să beneficieze de oportunităţile oferite de finanţarea proiectelor din fonduri structurale şi de coeziune.
Detalii privind conţinutul programului
FINANŢAREA DIN FONDURI STRUCTURALE
PROGRAMAREA ŞI EVALUAREA INTERVENŢIEI FONDURILOR STRUCTURALE
MANAGEMENT DE PROIECT
SCRIEREA PROPUNERILOR DE SUCCES
APLICAŢII PRACTICE
MASTERING TOP SKILLS FOR BUSINESS EXECUTIVES
Tokio, 25 iulie - 2 august 2009
Născut din ideea de a furniza participanţilor o paletă completă de cunoştinţe şi abilităţi, programul reprezintă un inedit şi valoros cumul de informaţii şi instrumente, utile tuturor celor chemaţi să conducă destinele unei organizaţii.
Principalele aspecte care vor fi tratate şi analizate pe toată durata programului sunt structurate astfel încât să ofere o perspectivă, atât teoretică cât şi practică, asupra subiectelor abordate.

Pentru a aprofunda cunoştinţele dobândite şi pentru a putea anticipa efectele în activitatea curentă, participanţii vor efectua vizite de lucru şi întâlniri cu reprezentanţi ai unor companii japoneze reprezentative pentru mediul de afaceri local şi internaţional.

Detalii privind conţinutul programului
Corporate Planning & Project Management: Pulling it Together for Results
The Art of Delegation - The Most Valuable Executive Skill
Effective Negotiation & Business Communication


Pentru informaţii suplimentare legate de costuri, rezervări sau înscrieri vă rugăm să sunaţi la: 0244 575473; email: eutraining@okservice.ro

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera