CONTABILITATE, CONTROL, AUDIT

Locul desfasurarii: PARIS

Organizator: OK SERVICE CORPORATION

OK Service Corporation si Institutul National de Tehnici Economice si Contabile apartinand Conservatorului National de Arte si Meserii din Paris, au placerea de a va invita sa participati prin intermediul reprezentantilor dumneavoastra la programul intensiv de perfectionare profesionala, intitulat
CONTABILITATE, CONTROL, AUDIT (CCA) - Paris, 29 iunie - 3 iulie 2009

Acest program intensiv de perfectionare profesionala a fost special conceput in colaborare cu reputati specialisti ai domeniilor financiar, contabil si juridic, profesori de marca ai Conservatorului National de Arte si Meserii din Paris, pentru a veni in sprijinul si in completarea cunostintelor participantilor, oferind o abordare preponderent aplicativa a tematicilor propuse. Astfel, avem convingerea ca participantii la program vor dobandi noi abilitati si o noua viziune asupra problemelor cu care se confrunta in activitatea de zi cu zi.

Calitatea deosebita a acestui program este garantata si de faptul ca scoala franceza, cu precadere C.N.A.M. prin intermediul I.N.T.E.C. este recunoscuta ca fiind una dintre scolile importante din Europa in ceea ce priveste contabilitatea de gestiune, masurarea performantelor financiare si managementul societatilor.

Detalii privind continutul programului
MANAGEMENT SI CULTURI ORGANIZATIONALE. MANAGEMENTUL SCHIMBARII. EFICIENTA SI RISC IN ACTIVITATEA AGENTILOR ECONOMICI
CONTABILITATE FINANCIARA SI PERFORMANTA ORGANIZATIEI
CONTABILITATE SI CONTROL DE GESTIUNE
AUDITUL SI CONTROLUL LEGAL AL CONTURILOR
DREPTUL UNIUNII EUROPENE

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate in limba franceza si engleza. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorita unei traduceri de cea mai buna calitate oferita de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul National de Tehnici Economice si Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Pentru informatii suplimentare legate de costuri, rezervari sau inscrieri va rugam sa sunati la:
0244 575473 sau 0722 295242; Jeana Bocioaca ; email: eutraining@okservice.ro

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera