CONTABILITATE, FISCALITATE, AUDIT

Locul desfasurarii: Universita\' degli Studi di Roma \"La Sapienza\"

Organizator: OK SERVICE CORPORATION

CONTABILITATE, FISCALITATE, AUDIT


OK Service Corporation si Universita' degli Studi di Roma "La Sapienza" prin Centro di Riceca in Studi Europei ed Internazionali EuroSapienza, au placerea de a va invita sa participati prin intermediul reprezentantilor dumneavoastra la programul intensiv de perfectionare profesionala, intitulat:
CONTABILITATE, FISCALITATE, AUDIT
(CFA)
Roma, 21 – 25 septembrie 2009
Acest program intensiv de perfectionare profesionala a fost special conceput in colaborare cu reputati specialisti ai domeniilor financiar, contabil si juridic, profesori de marca ai Universitatii "La Sapienza" din Roma, pentru a veni in sprijinul si in completarea cunostintelor participantilor, oferind o abordare preponderent aplicativa a tematicilor propuse. Astfel, avem convingerea ca participantii la program vor dobandi noi abilitati si o noua viziune asupra problemelor cu care se confrunta in activitatea de zi cu zi.
Calitatea deosebita a acestui program este garantata de Universita' degli Studi di Roma prin intermediul EuroSapienza, recunoscuta ca fiind una dintre scolile importante din Europa in ceea ce priveste contabilitatea de gestiune, masurarea performantelor financiare, managementul societatilor si institutiilor publice.

Detalii privind continutul programului
* MANAGEMENT SI STRATEGIE FINANCIAR-CONTABILA
* INSTRUMENTE PENTRU MANAGEMENTUL FINANCIAR-CONTABIL
* FINANTELE SI FISCALITATEA INTREPRINDERII IN MEDIUL CONCURENTIAL EUROPEAN
* ANALIZA SI PLANIFICAREA FINANCIARA A INTREPRINDERII
* AUDIT FINANCIAR

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate in limba engleza. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorita unei traduceri de cea mai buna calitate oferita de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Universita' degli Studi di Roma "La Sapienza" va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Pentru informatii suplimentare legate de costuri, rezervari sau inscrieri va rugam sa sunati la: 0244 575473 sau 0722 295242

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera