DEVELOPMENT PROGRAM FOR BUSINESS MANAGEMENT & EXECUTIVE LEADERSHIP

Locul desfasurarii: New York – Los AngelesNew York – Los Angeles

Organizator: OK SERVICE CORPORATION

DEVELOPMENT PROGRAM FOR BUSINESS MANAGEMENT & EXECUTIVE LEADERSHIP

OK Service Corporation in colaborare cu Manhattan Institute of Management, va invita sa participati la programul intensiv de perfecţionare profesionala manageriala, intitulat:

DEVELOPMENT PROGRAM FOR BUSINESS MANAGEMENT
& EXECUTIVE LEADERSHIP

New York – Los Angeles, 25 octombrie – 2 noiembrie 2009

Dezvoltarea abilitatilor de lider a devenit una dintre cele mai importante preocupari ale celor ce conduc sau se pregatesc sa conduca o organizatie. Aceasta pentru ca astazi, conducerea catre succes a oamenilor, a proceselor, sau gestionarea judicioasa a resurselor sunt factorii cheie in evaluarea prestatiilor unui lider.

Programul intensiv de perfecţionare profesionala manageriala la care avem placerea de a va invita sa participati, ofera solutii educationale de cea mai buna calitate, beneficiind de prezenta la catedra a unor reputati lectori ai prestigioaselor New York University si Columbia University.

Detalii privind conţinutul programului
- Project Management: Managing the Scope and the Requirements
- Successfully Managing People
- Developing Negotiation Skills for Leaders

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate in limba engleza. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorita unei traduceri de cea mai buna calitate oferita de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Manhattan Institute of Management va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.


Pentru informatii suplimentare legate de costuri, rezervari sau inscrieri va rugam sa sunati la: 0244 575473 sau 0722 295242

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera