Development Program for Business Management & Executive Leadership

Locul desfasurarii: Universitatea BOSTON COLLEGE Boston-Montreal

Organizator: OK Service Corporation

Development Program for Business Management & Executive Leadership

Universitatea BOSTON COLLEGE din Boston prin E. CARROLL SCHOOL OF MANAGEMENT, în colaborare cu OK SERVICE CORPORATION vă invită să participaţi la programul intensiv de perfecţionare profesională managerială, intitulat:

Development Program for Business Management
& Executive Leadership
Boston – Montreal, 20 – 28 iulie 2010
Dezvoltarea abilităţilor de lider a devenit una dintre cele mai importante preocupări ale celor ce conduc sau se pregătesc să conducă o organizaţie. Aceasta pentru că astăzi, conducerea către succes a oamenilor, a proceselor, sau gestionarea judicioasă a resurselor sunt factorii cheie în evaluarea prestaţiilor unui lider. Programul intensiv de perfecţionare profesională managerială la care avem plăcerea de a vă invita să participaţi, oferă soluţii educaţionale de cea mai bună calitate, beneficiind de prezenţa la catedră a unor reputaţi lectori ai prestigioase universităţi Boston College.

Detalii privind conţinutul programului
PROJECT MANAGEMENT: MANAGING THE SCOPE AND THE REQUIREMENTS
SUCCESSFULLY MANAGING PEOPLE
DEVELOPING NEGOTIATION SKILLS FOR LEADERS

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba engleză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bunã calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului,Universitatea BOSTON COLLEGE va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.Pentru informaţii suplimentare legate de costuri, rezervări sau înscrieri vă rugăm să sunaţi la:
0244 575473
email: eutraining@okservice.ro
web: www.okservice.ro

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera