DEZVOLTARE PRIN FONDURI EUROPENE

Roma - 24 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

OK Service Corporation in colaborare cu Universita' degli Studi di Roma 'La Sapienza' prin Facolta' di Economia si Centro Interdipartimentale di Ricerca in Studi Europei ed Internazionali - EuroSapienza, au onoarea de a va invita sa participati la programul de perfectionare profesionala intitulat: 'DEZVOLTARE PRIN FONDURI EUROPENE'

Seminarul reprezinta o instruire directa in practica dezvoltarii locale, regionale din tarile in curs de dezvoltare din UE, in parteneriat cu zonele industriale, cu IMM-urile si cu administratia locala din tarile industrializate.
Programul se adreseaza tuturor persoanelor ce urmaresc sa dezvolte proiecte interinstitutionale cu accesarea instrumentelor structurale.

Tematica abordata:
* INSTRUMENTE STRUCTURALE
* FINANTARE PRIN FONDURI STRUCTURALE
* PROGRAMAREA SI EVALUAREA INTERVENTIEI FONDURILOR STRUCTURALE
* FONDURI EUROPENE COMPLEMENTARE
* MANAGEMENTUL ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE
* MANAGEMENTUL ELABORARII DOCUMENTATIILOR ECONOMICE SI AL IMPLEMENTARII PROIECTELOR DE INVESTITII FINANTATE DIN FONDURILE UE
* MANAGEMENTUL PROIECTELOR


Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate in limba engleza. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorita unei traduceri de cea mai buna calitate oferita de organizatori.
Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului,Universita' degli Studi di Roma 'La Sapienza' va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.
Pentru informatii suplimentare legate de costuri, rezervari sau inscrieri va rugam sa sunati la:
0244 575473 sau 0722 295242; Jeana Bocioaca ; email: eutraining@okservice.ro
monica.ipatie@okservice.ro