EXECUTIVE EDUCATION FOR BUSINESS

Locul desfasurarii: Temple University JapanTokyo

Organizator: OK Service Corporation

EXECUTIVE EDUCATION FOR BUSINESS

Consecvenţi misiunii de a susţine performanţele managementului din România, avem plăcerea de a vă oferi în colaborare cu Temple University Japan - Corporate Education programul de perfecţionare destinat managerilor români, intitulat:

EXECUTIVE EDUCATION FOR BUSINESS

Tokyo - Osaka, 12 - 21 noiembrie 2010

Născut din ideea de a furniza participanţilor o paletă completă de cunoştinţe şi abilităţi, programul reprezintă un inedit şi valoros cumul de informaţii şi instrumente, utile tuturor celor chemaţi să conducă destinele organizaţiilor româneşti.
Principalele aspecte care vor fi tratate şi analizate pe toată durata programului sunt structurate astfel încât să ofere o perspectivă, atât teoretică cât şi practică, asupra subiectelor abordate.

Pentru a aprofunda cunoştinţele dobândite şi pentru a putea anticipa efectele în activitatea curentă, participanţii vor efectua vizite de lucru şi întâlniri cu reprezentanţi ai unor companii japoneze reprezentative pentru mediul de afaceri local şi internaţional.

Detalii privind conţinutul programului
Corporate Planning & Project Management: Pulling it Together for Results
Communication Skills For Global Leaders
Strategic Negotiation Skills

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba engleză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului,Temple University Japan va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Pentru informaţii suplimentare legate de costuri, rezervări sau înscrieri vă rugăm să sunaţi la:
0244 575473 sau 0722 295242; email: eutraining@okservice.ro
web: www.okservice.ro

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera