FISCALITATE 2010 - noutăţi legislative fiscale aplicabile din semestrul al II-lea

Locul desfasurarii: Hotel Perla

Organizator: OK Service Corporation

FISCALITATE 2010 - noutăţi legislative fiscale aplicabile din semestrul al II-lea

OK Service Corporation are placerea de a va invita sa participati la programul de perfectionare profesionala intitulat:

FISCALITATE 2010
- noutăţi legislative fiscale aplicabile din semestrul al II-lea -
Perioada: 8 - 11 Iunie 2010

Evaziunea Fiscală - subiect deosebit de controversat şi care suscită în permanenţă interesul opiniei publice şi al mediului de afaceri din România - s-au luat, în sfârşit, măsurile pentru diminuarea acesteia prin OUG adoptată de către Guvern. Reacţiile critice ale presei economice şi ale mediului de afaceri nu au întârziat să apară, fapt care dovedeşte enormul interes manifestat pentru acest subiect. Odată hotărâtă de către politicieni, soarta contribuabililor rămâne în mâna profesioniştilor financiar - contabili, singurii rămaşi să găsească cele mai avantajoase căi şi soluţii de aplicare a noilor prevederi.

Într-o manieră eminamente interactivă, seminarul va oferi profesioniştilor domeniului soluţii concrete de aplicare pentru toate prevederile importante ale proaspăt modificatului Cod fiscal. În plus, aceştia vor putea profita de oportunitatea întâlnirii cu specialiştii invitaţi pentru a-şi actualiza cunoştintele în raport şi cu alte acte legislative şi normative din domeniul legislaţiei fiscale, alături de Codul fiscal fiind prezentate, analizate şi dezbătute şi alte documente ce vizează modificări şi completări ale legislaţiei financiar - fiscale în vigoare.

Cursul se incadreaza in categoria programelor de formare profesionala, fiind acreditat de Comisia Naţionala de Formare Profesionala a Adulţilor - CNFPA - si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la:
Tel: 0244 575 342/0244 575 751
Mail: perfectionare@okservice.ro
Web: www.okservice.ro

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera