Fiscalitate 2011, Modificari Fiscale de ultima ora.

Locul desfasurarii: Hotel Orizon

Organizator: OK Service Corporation

 

Unul din telurile asumate de OK Service Corporation a fost contributia la procesul de dezvoltate continua a organizatilor din tara noastra prin cresterea competentelor profesionale ale membrilor acestora. Nautatile din domeniul fiscal ne permit sa oferim inca o data servicile noastre pentru a elucida si elimina dificultatile generate de modificarile legislative(scriu exact modificarile)

In perioada 11-13 Februarie la Predeal, OK Service Corporation va reunii cei mai buni specialisti din domeniul fiscal pentru a oferii solutii celor care intampina dificultati datorate modificarilor legislative in Codul Fiscal, adoptate de Guvern in ultimul an

Tematica cursului va trata urmatoarele subiecte:

  • Impozitul pe venit si contributii sociale.

  • Inpozitul pe veniturile obtinute din Romania de persoane nerezidente.

  • Impozitul pe profit si impozitul pe dividente.

  • TVA-Aplicarea corecta a cotei de TVA pentru operatiunile desfasurate inainte si dupa data de 1 iulie 2010.

  • Accize

Tematica a fost special conceputa pentru a acoperii toate aspectele ce pot interfera activitatilor din acest domeniu atat de sensibil.

Informatia este livrata intr-o atmosfera interactiva, ceea ce permite lamurirea dilemelor conexe pe domeniul fiscal.

Ok Service Corporation prin acest curs dedicat modificarilor Codului Fiscal construieste inca un proiect de succes menit sa consolideze piata formatorilor profesionali si sa implementeze standardele europene de business si in Romania.

 

 

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Confirmare pana la data: 7 February 2011

Participare: Taxa de participare