MANAGEMENTUL CONTABIL, AUDIT FINANCIAR SI EXPERTIZA CONTABILA

Locul desfasurarii: Institutul National de Tehnici Economice si Contabile din ParisPARIS

Organizator: OK SERVICE CORPORATION

MANAGEMENTUL CONTABIL, AUDIT FINANCIAR SI EXPERTIZA CONTABILA

OK Service Corporation si Institutul National de Tehnici Economice si Contabile apartinand Conservatorului National de Arte si Meserii din Paris, au placerea de a va invita sa participati prin intermediul reprezentantilor dumneavoastra la programul intensiv de instruire pentru perfectionare profesionala in domeniul financiar-contabil, intitulat:

MANAGEMENTUL CONTABIL, AUDIT FINANCIAR SI EXPERTIZA CONTABILA
Paris, 29 noiembrie - 4 decembrie 2009

Acest program intensiv de perfectionare profesionala a fost special conceput in colaborare cu reputati specialisti ai domeniilor financiar, contabil si juridic, profesori de marca ai Conservatorului National de Arte si Meserii din Paris, pentru a veni in sprijinul si in completarea cunostintelor participantilor, oferind o abordare preponderent aplicativa a tematicilor propuse. Astfel, avem convingerea ca participantii la program vor dobandi noi abilitati si o noua viziune asupra problemelor cu care se confrunta in activitatea de zi cu zi.

Calitatea deosebita a acestui program este garantata si de faptul ca scoala franceza, cu precadere C.N.A.M. prin intermediul I.N.T.E.C. este recunoscuta ca fiind una dintre scolile importante din Europa in ceea ce priveste contabilitatea de gestiune, masurarea performantelor financiare si managementul societatilor.

Pe langa posibilitatea de a afla lucruri noi si valoroase din punct de vedere profesional, participantii vor putea schimba idei si experienta atat cu profesorii, cat si cu colegii de program.

Detalii privind conţinutul programului
MANAGEMENTUL CONTABIL
CAPACITATEA AUDITULUI DE A PRODUCE VALOARE IN PERIOADE DE CRIZA
ANALIZA FRAUDEI IN CADRUL AUDITULUI SITUATIILOR FINANCIARE
EXPERTIZA CONTABILA


Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate in limba franceza si engleza. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorita unei traduceri de cea mai buna calitate oferita de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul NaTional de Tehnici Economice si Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.


Departament Programe
Tel: 0244 575473

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera