MANAGEMENTUL PERFORMANT AL INSTITUTIILOR PUBLICE IN UNIUNEA EUROPEANA

Locul desfasurarii: Institutul National de Tehnici Economice si ContabileParis

Organizator: OK SERVICE CORPORATION

MANAGEMENTUL PERFORMANT  AL INSTITUTIILOR PUBLICE IN UNIUNEA EUROPEANA

OK Service Corporation si Institut National des Techniques Economiques et Comptables apartinand Conservatoire National des Arts et Metiers din Paris, au onoarea de a va invita sa participati la programul de perfectionare profesionala, intitulat:

MANAGEMENTUL PERFORMANT
AL INSTITUTIILOR PUBLICE IN UNIUNEA EUROPEANA
Paris, 30 noiembrie - 4 decembrie 2009

Programul va fi sustinut de reputati specialisti ai domeniului, profesori care fac parte din elita corpului academic al Conservatoire National des Arts et Metiers din Paris, fiind autori a numeroase carti de specialitate si consultanti ai unor importante firme europene. De asemenea, participand la acest program veti avea oportunitatea sa discutati cu reprezentati ai autoritatilor locale din Paris, pentru un util schimb de informatii de actualitate.

Programul isi propune profesionalizarea pregatirii personalului din administratia publica si a dezvoltarii abilitatilor manageriale in contextul reformei administratiei publice din Romania. De asemeni, un alt obiectiv al acestui program este asigurarea contactelor si a schimbului de bune practici dintre participantii la program si profesionistii de un inalt nivel din administratia publica romaneasca si europeana.

Pe langa posibilitatea de a afla lucruri noi si valoroase din punct de vedere profesional, participantii vor putea schimba idei si experienta atat cu profesorii, cat si cu colegii de program.

Detalii privind conţinutul programului
MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE SI AL PERFORMANTEI
DEZVOLTAREA PROPRIE SI A ALTORA
MANAGEMENTUL SCHIMBARII IN INSTITUTIILE PUBLICE
PROBLEME ACTUALE ALE AUTORITATILOR LOCALE

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate in limba franceza si engleza. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorita unei traduceri de cea mai bună calitate oferita de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul National de Tehnici Economice si Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Departament Programe
Tel: 0244 575473

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera