MASTERING TOP SKILLS FOR BUSINESS EXECUTIVES

Locul desfasurarii: Temple University JapanTokyo

Organizator: OK SERVICE CORPORATION

MASTERING TOP SKILLS FOR BUSINESS EXECUTIVES

Asa cum am confirmat an de an ca suntem angajati in sprijinirea procesului de dezvoltare continua al organizatiilor din tara noastra prin cresterea performantelor profesionale ale echipelor manageriale, va oferim in colaborare cu Temple University Japan - Corporate Education programul de perfectionare destinat managerilor romani, intitulat:

MASTERING TOP SKILLS FOR BUSINESS EXECUTIVES
Tokio, 14 - 22 noiembrie 2009

Nascut din ideea de a furniza participantilor o paleta completa de cunostinte si abilitati, programul reprezinta un inedit si valoros cumul de informatii si instrumente, utile tuturor celor chemati sa conduca destinele unei organizatii.

Principalele aspecte care vor fi tratate si analizate pe toata durata programului sunt structurate astfel incat sa ofere o perspectiva, atat teoretica cat si practica, asupra subiectelor abordate.

Pentru a aprofunda cunostintele dobandite si pentru a putea anticipa efectele in activitatea curenta, participantii vor efectua vizite de lucru si intalniri cu reprezentanti ai unor companii japoneze reprezentative pentru mediul de afaceri local si internaţional.

Detalii privind continutul programului
* Corporate Planning & Project Management: Pulling it Together for Results
* The Art of Delegation - The Most Valuable Executive Skill
* Effective Negotiation & Business Communication

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate in limba engleza. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorita unei traduceri de cea mai buna calitate oferita de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului,Temple University Japan va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.Pentru informatii suplimentare legate de costuri, rezervari sau inscrieri va rugam sa sunati la: 0244 575473

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera