Negociere, conciliere, mediere şi arbitraj în relaţiile de muncă

Locul desfasurarii: Hotel Rowa Dany

Organizator: OK Service Corporation

Relaţiile de muncă armonioase şi eficiente reprezintă un element vital pentru o organizatie. Întrucât legislatia in domeniu este amplă şi în continua modificare, venim in sprijinul companiilor cu solutii pentru cele mai frecvente dificultati practice, cu strategii adecvate privind solutionarea conflictelor de munca precum si cu prezentarea ultimelor modificari aduse Codului Muncii.

Compania OK Service Corporation are placerea de a va invita sa participati la programul de perfecţionare profesională:

DREPTUL MUNCII
Negociere, conciliere, mediere şi arbitraj în relaţiile de muncă
24 - 26 septembrie 2010, Hotel Rowa Dany - Sinaia

Programul este special conceput pentru a oferi participanţilor o perspectivă nuanţată asupra problematicii raporturilor de muncă dintre angajat şi angajator prin prezentarea întregului spectru juridic ce guvernează aceste raporturi. În particular, programul va oferi administratorilor de personal şi juriştilor un întreg set de cunoştinţe şi abilităţi practice, foarte util în lupta cu noile provocări ale profesiei.


Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactați la:
Tel: 0244 575 342/0244 575 751
Mail: perfectionare@okservice.ro
Web: www.okservice.ro

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera