Programe de perfectionare profesionala mai 2009

Locul desfasurarii: Busteni, Cluj-Napoca, Iasi, Sinaia, Timisoara

Organizator: OK SERVICE CORPORATION

Consecventi misiunii noastre de a contribui la procesul continuu de dezvoltare a organizatiilor din tara noastra prin cresterea performantelor profesionale ale membrilor acestora, avem placerea de a va transmite agenda programelor de instruire organizate de OK Service Corporation in luna mai. Temele propuse spre prezentare si dezbatere au fost alese in urma unui riguros proces de selectie care a avut in vedere importanta fiecareia in raport cu organizatiile pe care le servim, programele fiind sustinute de profesionisti de exceptie ai tarii noastre.

* CODUL FISCAL. Modificarea şi completarea Codului Fiscal şi a Codului de Procedură Fiscală. OUG 34/2009 cu privire la rectificarea bugetară pe anul 2009 şi reglementarea unor măsuri financiar fiscale(Sinaia, 15-17 mai sau 29-31 mai)
* ACHIZITII PUBLICE -noi reglementari privind achizitiile publice (Iasi, 18 - 19 mai 2009; Timisoara, 20-21 mai; Cluj-Napoca, 28-29 mai)
* MANAGER DE PROIECT (Iasi, 18-21 mai; Timisoara, 18-21 mai;)
* CONTABILITATE PUBLICA. Organizarea şi conducerea contabilităţii instituţiilor publice (OMFP 529/2009). Contabilitatea fondurilor externe nerambursabile postaderare(Busteni 20-23 mai)

Detalii complete privind programele prezentate precum si modalitatile de inscriere la acestea gasiti in fisele de program disponibile pe www.okservice.ro
Tel: 0244-575342

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera