Reglementări fiscale şi contabile în România

Locul desfasurarii: Hotel Rowa Dany

Organizator: OK Service Corporation

Reglementări fiscale şi contabile în România

OK Service Corporation are placerea de a va invita sa participati la programul de perfectionare profesionala intitulat:

FISCALITATE - CONTABILITATE
Reglementări fiscale şi contabile în România
Perioada: 4 - 6 Iunie 2010

Codul de Procedură Fiscală este instrumentul practic și util pentru cei care încearcă să se descurce în sistemul legislativ actual.
Știm ca sunteți obișnuit să lucrați cu Codul Fiscal și cu modul complicat în care este reglementată activitatea fiscală în România, dar este important să cunoașteți interpretarea corectă pe care o are Codul Fiscal în practică. De aceea, venim în întampinarea dumneavoastră și vă invităm să participați la un curs axat asupra celor mai importante aspecte privind legislația fiscală precum și asupra multor altor tematici de interes.

Cursul se încadrează în categoria programelor de formare profesională, fiind acreditat de Comisia Naţională de Formare Profesională a Adulţilor - CNFPA - şi recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Protectiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.
Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la:
Tel: 0244 575 342/0244 575 751

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera