Standarde Internaţionale de Raportare Financiară

Locul desfasurarii: Hotel Mara

Organizator: OK Service Corporation

Standarde Internaţionale de Raportare Financiară

OK Service Corporation are placerea de a va invita sa participati la programul de perfectionare profesionala intitulat:
Manualul de politici şi proceduri contabile. Aplicarea standardelor IAS revizuite – IFRS. Consolidarea conturilor
Perioada: 11 - 13 Iunie 2010

Un analist profesionist al afacerilor evolueaza in acelasi timp cu dezvoltarea legislatiei in vigoare, a mediului de afaceri si a noilor tehnici de management.
Acest lucru se poate realiza in cele mai bune conditii daca profesionistul contabil dispune si de o pregatire financiara temeinica care sa-i permita analizarea si interpretarea pozitiei financiare, evaluarea si interpretarea performantelor financiare, diagnosticarea si identificarea riscului economic, financiar si de insolvabilitate prin intermediul celor mai adecvati indicatori in acest sens.

Cursul se încadrează în categoria programelor de formare profesională, fiind acreditat de Comisia Naţională de Formare Profesională a Adulţilor - CNFPA - şi recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Protectiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la:
Tel: 0244 575 342/0244 575 751

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera