Andreea Raicu îşi deschide magazin pe Okazii.ro

BUCURESTI - 13 martie 2013

Comunicat tip General in IT&C, Monden / Lifestyle, Internet

Din data de 13 martie 2013, Andreea Raicu îşi deschide propriul magazin pe Okazii.ro, acesta este diponibil la adresa: http://magazine.okazii.ro/shopandreearaicu/.

 Andreea Raicu îşi deschide magazin pe Okazii.ro
 Mă bucură colaboarea cu Okazii.ro mai ales că în ultimele 3 luni de când am lansat platforma shop.andreearaicu.ro am fost plăcut surpinsă de apetitul oamenilor pentru shoppingul online. Asocierea cu Okazii.ro, cel mai mare site de shopping online, mă asigură ca produsele marca Andreea Raicu vor fi prezentate unei comunităţi cu tradiţie. 

Andreea Raicu

Magazinul Andreei Raicu de pe Okazii.ro conţine colecţia de haine Simplicity, creată special pentru www.andreearaicu.ro de PNK, colecţia de bijuterii Serendipity,  cartea „Manâncă şi arată bine” şi DVD-ul Stylepedia cu Andreea Raicu şi Roxana Voloşeniuc.

 „Deschiderea magazinului Andreea Raicu Shop pe Okazii.ro, în cadrul platformei de magazine, ne bucură şi ne onorează, în acelaşi timp. Cele mai importante magazine online din România aleg să-şi crească vânzările prin intermediul platformei de magazine de pe Okazii.ro.”, declară Costin Cadelcu,  Marketing Manager Okazii.ro.

Andreea Raicu dă startul prezenţei vedetelor şi designerilor români pe Okazii.ro, prin intermediul colecţiei Simplicity. „Mă bucură colaboarea cu Okazii.ro mai ales că în ultimele  3 luni de când am lansat  platforma shop.andreearaicu.ro am fost plăcut surpinsă de apetitul oamenilor pentru shoppingul online. Asocierea cu Okazii.ro, cel mai mare site de shopping online, mă asigură ca produsele marca Andreea Raicu vor fi prezentate unei comunităţi cu tradiţie.”, declară Andreea Raicu.

Un punct important al strategiei Okazii.ro din următorii ani va fi creşterea categoriei Fashion&Beauty, mizând pe prezenţa brand-urilor, a designerilor români şi a vedetelor autohtone cu shop-uri online. Cifrele de vânzări vin să susţina planul, în categoria Fashion&Beauty înregistrându-se o creştere a vânzărilor de peste 60%, comparând valoarea tranzacţiilor din  ultimele două trimestre ale anului 2012.

Despre Okazii.ro

Lansat oficial în 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Cu peste 2 milioane de produse listate în toate categoriile şi peste 4,2 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.


Despre Andreea Raicu Shop
www.shop.andreearaicu.ro este magazinul on-line găzduit de www.andeearaicu.ro, de unde pot fi achiziţionate produsele marca Andreea Raicu.