Black Friday Okazii.ro, reduceri de până la 80% la peste 130.000 de produse

BUCURESTI - 28 noiembrie 2013

Comunicat tip General in IT&C, Retail, Internet

Live site

Păstrăm tradiţia - Black Friday pe 29 noiembrie.
La pregătirea acestui eveniment au lucrat peste 1100 de persoane.

Black Friday Okazii.ro va începe pe 29 noiembrie, la ora 00:00. Vor fi reduceri de până la 80%, la peste 130.000 de produse. Produsele pot fi comandate atât online, cât şi telefonic la numărul 0374/187.888 de către cei care nu au un cont Okazii.ro.

Black Friday Okazii.ro

Black Friday Okazii.ro

 Black Friday Okazii.ro va fi un eveniment de anvergură în mediul online românesc, cu reduceri de până la 80% la peste 130.000 de produse, din 12 categorii diferite: electronice; electrocasnice; telefoane mobile şi smartphones; fashion; beauty; auto&moto; casă şi grădină; sport; cărţi; muzică; jocuri şi universul copiilor 

Răzvan Acsente, Project Manager Marketing la Okazii.ro

Pagina dedicată de Okazii.ro pentru Black Friday este: http://www.okazii.ro/black-friday.

 

La pregătirea acestui eveniment au lucrat peste 1100 de persoane – programatori, oameni de business, marketing, relaţii clienţi, infrastructură, securitate, vânzări directe, manageri de categorii şi creaţie. Cifra e spectaculoasă pentru că includem şi partenerii în echipa noastră, cei peste 1000 de vânzători de pe întreg teritoriul României.

 

Pentru a oferi cumpărătorilor cea mai bună selecţie de produse şi cele mai bune oferte, toate produsele incluse în campania Black Friday Okazii.ro sunt selecţionate în parteneriat cu principalele magazine online din cadrul platformei noastre, dar şi cu comercianti independenţi din întreaga ţară.  

 

La Black Friday Okazii.ro vor participa peste 1000 vânzători, atât magazine online cât şi persoane fizice. Comercianţii independenţi care participă la Black Friday Okazii.ro sunt vânzători cu o experienţă de peste 13 ani în comerţul online.

 

„Black Friday Okazii.ro va fi un eveniment de anvergură în mediul online românesc, cu reduceri de până la 80% la peste 130.000 de produse, din 12 categorii diferite: electronice; electrocasnice; telefoane mobile şi smartphones; fashion; beauty; auto&moto; casă şi grădină; sport; cărţi; muzică; jocuri şi universul copiilor.” declară Răzvan Acsente, Project Manager Marketing la Okazii.ro.

 

Pentru toţi cei care vânează ofertele de Black Friday, Okazii.ro a pregătit tutorialul video ‘’Shop like a ninja’’, un ghid de supraveţuire pentru utilizatori de Black Friday ce pe care îl puteţi vedea la adresa: http://youtu.be/h1baBUPVm8U.

 

 

 

Black Friday Okazii.ro

 

Când: 29 noiembrie, începand cu ora 00:00 - la miezul nopţii

Câte produsepeste 130.000

Unde: pe http://www.okazii.ro/black-friday

Cum comand: online sau telefonic la numărul 0374. 187.888

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,4 milioane de produse noi şi second-hand în oferta a peste 140.000 de vânzători şi magazine online. În prezent, Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.