Ce modele de smartphone cumpără românii?

BUCURESTI - 8 octombrie 2013

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Internet

Live site

Modelele de smartphone aflate în topul preferinţelor de achiziţie ale românilor pe Okazii.ro, în luna septembrie 2013:
1. iPhone 5
2. iPhone 5S
3. iPhone 4S
4. iPhone 4
5. Samsung Galaxy S4

În top 7 al judeţelor din România cu cele mai multe achiziţii de smartphone:
1. Bucureşti
2. Cluj
3. Constanţa
4. Timiş
5. Prahova
6. Iaşi
7. Braşov

Cel mai dorit smartphone

Cel mai dorit smartphone

 Bazându-ne pe reacţia şi preferinţele utilizatorilor noştri, estimăm că iPhone 5S va fi cel mai vândut model smartphone în următoarele 3 luni ale anulului pe Okazii.ro 

Cătălin Tuncu, Manager al categoriei Electro-IT la Okazii.ro

Smartphone-ul este un gadget tot mai căutat de către români, numărul utilizatorilor fiind în creştere. Judeţele din care s-au făcut cele mai multe achiziţii de smartphone în luna septembrie sunt: Bucureşti, Cluj, Constanţa,Timiş, Prahova, Iaşi şi Braşov.

Preferinţele utilizatorilor Okazii.ro în luna septembrie 2013 s-au îndreptat către modele de smartphone performante, vârfuri de gamă, provenind de la branduri de renume. Într-un top 5 al celor mai cumpărate modele de smartphone de pe Okazii.ro în luna septembrie a acestui an pe primele locuri se află in ordine descrescătoare: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 4  şi Samsung Galaxy S4.

 Lansarea noilor modele iPhone 5S, iPhone 5C, Samsung Galaxy Note 3 vor influenţa căutarile şi achiziţiile de smartphone şi în perioada următoare.

Okazii.ro este singurul marketplace din online-ul românesc în care noile modele de smartphone au putut fi achiziţionate imediat după lansarea oficială, iar iPhone 5S poate fi găsit  accesând adresa http://www.okazii.ro/iphone/iphone-5s/,cu disponibilitate pe stoc la vânzătorii noştri şi livrare în 24 h.

Bazându-ne pe reacţia şi preferinţele utilizatorilor noştri, estimăm că iPhone 5S va fi cel mai vândut  model smartphone în următoarele 3 luni ale anulului pe Okazii.ro”, declară Cătălin Tuncu, Manager al categoriei Electro-IT la Okazii.ro.

 

Pentru acest studiu au fost utilizate date statistice realizate de Okazii.ro din perioada 1 septembrie - 30 septembrie 2013.

 

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,4 milioane de produse noi şi second-hand în oferta a peste 140.000 de vânzători şi magazine online. În prezent, Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.