Elena Gheorghe si Julio Iglesias, impreuna pentru copiii defavorizati din Romania

BUCURESTI - 14 decembrie 2009

Comunicat tip General in Social

De Craciun, frumoasa cantareata Elena Gheorghe si starul international Julio Iglesias participa impreuna la o campanie caritabila in beneficiul copiilor defavorizati din Romania.

Elena Gheorghe si Julio Iglesias, impreuna pentru copiii defavorizati din Romania

Reprezentanta tarii noastre la Eurovision 2009 a donat una dintre tinutele create special pentru videoclipul piesei Te ador pentru a fi licitata online pe cel mai mare site de comert electronic autohton. Fanii Elenei Gheorghe pot cumpara rochia unicat a solistei lor preferate pana pe 21 decembrie, iar suma obtinuta va fi directionata catre Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei din Bucuresti.

Fost Ambasador al UNICEF ani la rand, Julio Iglesias a acceptat si el pentru a doua oara propunerea Okazii.ro – cunoscut pentru eleganta si stilul sau deosebit, artistul de origine spaniola a ales sa doneze din nou o cravata cu autograf. Banii stransi ajung la Asociatia Sf. Stelian din Bucuresti.

Cei care doresc sa ajute copiii mai putin norocosi pot cumpara de pe www.okazii.ro si decoratiuni de Craciun handmade sau felicitari prin SMS de 2, 5 sau 10 Euro. Generozitatea le va fi premiata cu un sejur pentru 2 persoane la Paris sau Viena, prin tragere la sorti

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert electronic din Romania, de peste 9 ani lider in domeniu.

Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Adela Rapeanu
Communication Expert
0746 026 961
adela.rapeanu@netbridge.ro