Mircea Badea si Elena Udrea, record de vizitatori pe blog in 2009

BUCURESTI - 27 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Conform statisticilor trafic.ro, primul serviciu de monitorizare si analiza in timp real a audientei web din Romania, blogul lui Mircea Badea este marele castigator al anului trecut la capitolul vizitatori – 1.772.917 de romani au citit postarile acestuia in blogosfera in 2009. Numarul este dublu fata de cel al vizitatorilor inregistrati de colegul sau de trust, Victor Ciutacu – doar 895.048. Cabral si Tudor Chirila sunt si ei in topul preferintelor cititorilor de bloguri din Romania, iar o evolutie ascendenta in blogosfera a avut in 2009 si fostul „Monden”, Mihai Bendeac, cat si Carcotasul-sef, Serban Huidu.

Mircea Badea si Elena Udrea, record de vizitatori pe blog in 2009

In categoria Politica, castigatoarea lui 2009 este de departe Elena Udrea, actual Ministru al Dezvoltarii si Turismului, mai bine clasata chiar si decat site-ul oficial PSD ca numar de vizitatori in anul trecut. Urmeaza candidatul verde la Presedintie - Remus Cernea, blogul de campanie al actualului Presedinte al Romaniei, Traian Basescu si cel al deputatului PD-L, Silviu Prigoana. Surpriza, daca putem spune asa, este prezenta in blogosfera a lui Nati Meir, care conform statisticilor trafic.ro a avut mai multi vizitatori unici in 2009 decat fostul Ministru PSD al agriculturii, Ilie Sarbu, primarul Craiovei, Antonie Solomon sau europarlamentarul PNL, Renate Weber.

Demna de felicitari la categoria Pagini personale din trafic.ro este frumoasa prezentatoare Prima TV, Andreea Raicu, urmata surprinzator in clasamentul vedetelor de nimeni altul decat Dan Bursuc si Nicoleta Luciu. De asemenea, pagina personala a Danielei Gyorfi a fost mai vizitata in 2009 decat cea a Andreei Balan sau a lui Florin Chilian. De remarcat si prezenta in blogosfera a dr. Cristian Andrei si a colegei sale de breasla, dna Mirela Zivari.

“Din cele peste 46.000 de site-uri romanesti monitorizate in prezent de trafic.ro, mai mult de 4000 sunt bloguri si pagini personale. Ne-am obisnuit deja cu prezenta in primele locuri din clasament a blogurilor persoanelor publice de la noi, cum ar fi Mircea Badea sau Elena Udrea”, spune Ionuţ Tudor, Project Manager trafic.ro.

Despre Okazii.ro

trafic.ro este primul serviciu de monitorizare si analiza in timp real a audientei web din Romania ce permite compararea performantei site-urilor din online-ul romanesc.

Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati1

Adela Rapeanu
Communication Expert
0746 026 961
adela.rapeanu@netbridge.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/okazii-ro/mircea-badea-si-elena-udrea-record-de-vizitatori-pe-blog-in-2009