Okazii.ro multumeste celor 3,7 milioane de romani

BUCURESTI - 15 aprilie 2011

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Social

Cel mai mare site de comert online din Romania, Okazii.ro, implineste azi 11 ani. De aceea, echipa multumeste celor 3.7 milioane de oameni care fac shopping in mod constant pe Okazii.

Okazii.ro 11 ani in Romania

Okazii.ro 11 ani in Romania

“Am implinit 11 ani impreuna. Dar nu anii sunt marea realizare, ci faptul ca am strans in acest timp o comunitate uriasa de romani carora le place sa faca shopping cu noi. Vorbim despre cumparatorii, vanzatorii si cautatorii de okazii, cei pentru care shoppingul este deja o pasiune si vanatoarea de daily deals este o activitate curenta”, afirma Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

Pe 15 aprilie 2000, s-a cumparat prima okazie – o bicicleta Pegas, oferita de un utilizator din Brasov. De atunci, milioane de electronice, telefoane, obiecte de colectie sau de decor, haine, accesorii, articole sportive sau masini, noi sau second hand, au fost tranzactionate pe Okazii.ro.

“Pe Okazii.ro, milioane de romani au scris istoria shoppingului online de la noi din tara, din 2000 incoace. Si vestea buna este ca abia am inceput!”, adauga Costin Cadelcu.

Pana astazi, practic cel putin jumatate din romanii care intra pe internet a avut cel putin o experienta pe Okazii.ro, fie că au cumparat, au vandut, au cautat, au descoperit, au oferit sau si-au dorit okazii.