Okazii.ro se extinde în Rep. Moldova

BUCURESTI - 16 iunie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Din 16 iunie, Okazii.ro se lansează peste hotare, în Rep.Moldova. Okazii.md este creat după modelul site-ului care de 10 ani domină comerţul online din România, iar utilizatorii moldoveni de Internet vor avea la dispoziţie aceeaşi interfaţă şi aceleaşi facilităţi Okazii.ro.

Okazii.ro se extinde în Rep. Moldova

Pentru început, va fi posibilă doar deschiderea de conturi de cumpărător şi achiziţionarea fără eforturi suplimentare a produselor dorite dintre cele peste 950.000 disponibile în prezent pe Okazii.ro. În scurt timp, însă, vânzătorii amatori şi profesionişti din Rep. Moldova vor avea şi ei posibilitatea să-şi comercializeze produsele prin intermediul platformei Okazii. Cumpărătorii beneficiază de conturi în mod gratuit, iar vânzătorii vor dispune de comision 0 la încheierea tranzacţiilor online.

Lansăm Okazii.md cu acelaşi entuziasm cu care am debutat în România acum 10 ani. Extinderea peste hotare era pasul firesc, în condiţiile dezvoltării spectaculoase pe care a cunoscut-o site-ul în ultima perioadă. Le mulţumim încă o dată românilor pentru încredere şi sperăm să putem oferi şi utilizatorilor din Rep. Moldova experienţa profesionistă de e-commerce cu milioane de vizitatori şi sute de mii de produse tranzacţionate, a declarat Alexandru Andrei, Project Manager al Okazii.ro.


Despre Okazii.ro

Lansat în aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, cu peste 2.000.000 de vizitatori pe lună, cea mai variată gamă de produse şi cea mai mare comunitate de comercianţi independenţi.
Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi!

Adela Râpeanu
Communication Expert
0746 026 961
adela.rapeanu@netbridge.ro