Parteneriat între Okazii.ro şi RegistruldeBiciclete.ro pentru creşterea siguranţei privind originea produselor

BUCURESTI - 25 mai 2015

Comunicat tip General in Sport, Retail, Internet

Okazii.ro a încheiat recent un parteneriat cu Registrul de biciclete, alăturându-se efortului de asigurare a unui climat sigur şi civilizat în comerţul online, prin care sunt descurajate tentativele de punere în vânzare a unor produse de provenienţă incertă. Prin acest parteneriat, Okazii.ro urmăreşte eliminarea riscului de cumpărare a unor biciclete furate, oferind un plus de siguranţă utilizatorilor.

Parteneriat între Okazii.ro şi RegistruldeBiciclete.ro pentru creşterea siguranţei privind originea produselor

Vânzătorii de biciclete de pe Okazii.ro sunt încurajaţi să îşi înregistreze gratuit produsele pe site-ul registruldebiciclete.ro. Procesul de înregistrare este unul foarte simplu: posesorul trebuie să completeze seria cadrului, apoi să adauge câteva poze cu bicicleta şi o scurtă descriere.

Vânzătorul va putea apoi să pună în descrierea produsului de pe Okazii.ro şi link-ul către secţiunea de pe site-ul registruldebiciclete.ro, unde poate fi verificată bicicleta. În acest fel, cumpărătorii vor putea să cunoască în orice moment provenienţă acesteia, asigurându-se că nu a fost furată.

Înregistrarea bicicletelor este un aspect important, mai ales în cazul produselor second hand, iar acest proces susţine creşterea încrederii reciproce între vânzători şi cumpărători.

Cu mii de oferte active în categoria Biciclete şi un număr al tranzacţiilor în creştere pentru acest tip de produse, Okazii.ro are ca prioritate menţinerea unui mediu sigur de tranzacţionare, în care atât cumpărătorii, cât şi vânzătorii să beneficieze de cele mai bune condiţii.

De asemenea, produsele înregistrate pot avea prioritate şi la includerea în campaniile de promovare desfăşurate pe Okazii.ro.

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comerţ online din România, care conectează lunar milioane de cumpărători şi vânzători. Cu peste 3 milioane de produse listate în toate categoriile, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.

Taguri: Okazii.ro