Descopera puterea tamaduitoare a aromaterapiei alaturi de Oleya.ro

BUCURESTI - 21 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Farmaceutic

Oleya este o companie romaneasca, creata de farmacist, ce ofera unele din cele mai apreciate Uleiuri Esentiale , Uleiuri Vegetale si Ingrediente Cosmetice .

Descopera puterea tamaduitoare a aromaterapiei alaturi de Oleya.ro

Aromaterapia a devenit o disciplină de tip holistic și poate fi considerată o metodă alternativă la medicina tradițională. Poti alege Difuzoarele pentru aromaterapie, uleiurile esențiale pure precum Ulei de Arbore de Ceai și uleiurile vegetale presatele la rece ca o alternativă naturală 100% pentru produsele întâlnite în farmacii, nu conțin ingrediente chimice,au risc alergen scăzut, nu au risc de efecte secundare și sunt foarte eficiente. Pe lângă beneficiile cosmetice și aromaterapeutice, dovedite clinic, experiența utilizării acestor remedii din natură este unică acționând atât asupra corpului, cât și a psihicului.

Produsele Oleya provin din toate colțurile lumii, în funcție de locația în care se cultivă/regăsește planta din care este obținut uleiul. Înainte de a le comercializa, ochipa Oleya testează fiecare furnizor și se asigură ca acesta să îndeplinească toate standardele de calitate ale Uniunii Europene. Astfel, fiecare produs are un dosar de analiză și este obținut prin metode invazive, ce nu afectează valoarea terapeutică ale produselor.

De ce sa alegi produsele Oleya?

Certitudinea calității

Fiecare produs Oleya are la bază proceduri non-invazive de obținere ( pesare la rece din primă presă sau distilare cu abur)  și ne asigurăm ca acestea să respecte promisiunile către clienții noștri:  100% naturale & 100% pure. Uleiurile noastre nu sunt diluate, au un grad de concentrație de 100%, nu conțin diluanți, înlocuitori chimici, aditivi, sau adosuri de orice fel.

 Certificate de Analiză și MSDS

Fiecare produs are la bază documente de analiză, fisă cu datele de siguranță ( SDS), specificațiile produsului, iar Uleiurile Esențiale indeplinesc și respectă standardele IFRA ( IFRA International Fragrance Association).

Sfaturi și rețete oferite de Farmacist

Oleya s-a născut din pasiunea farmacistului de a crea rețete ce conțin ingrediente alese cu grijă, combinate în armonie pentru fiecare persoană în parte. Avem convingerea că fiecare din noi are nevoie de propria rețetă, adaptată, creată pentru propria nevoie. De aceea, când alegi Oleya, alegi rețete personalizate și sfaturile farmacistului îndrăgostit de natură.

Prețuri pentru toate buzunarele

Permanent vom negocia cele mai bune prețuri cu furnizorii pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune oferte. Transparența este o regulă pentru noi. Vei plăti doar ceea ce este înscris în pagina de comandă finală, nimic mai mult.

Recipient de Sticlă

Uleiurile Vegetale, Uleiurile Esențiale și Unturile Cosmetice Oleya le vei primi în recipiente de sticlă.   ales acest material pentru majoritatea produselor deoarece proprietățile sticlei sunt superioare recipientelor din pet iar produsele își păstrează calitatea pentru o perioadă îndelungată.

Plata la Livrare și Transport Gratuit

Plătește când produsele ajung la tine sau alege alte metode de plată: plate securizată cu cardul sau transfer bancar. Beneficiază de transport gratuit la comenzi pentru 200 de lei. Livrarea se realizează în 24-48 de ore prin curier rapid.

 Securitatea Transportului

Oleya.ro îți asumă resposabilitatea livrării în siguranță a produselor. În cazul în care acestea suferă deteriorări, vor fi înlocuite.