Premii TIPA pentru Olympus E-620 & μ TOUGH-8000

BUCURESTI - 22 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Modelele Olympus E-620 & μ TOUGH-8000 au fost recunoscute ca lideri ale categoriilor de camere din care fac parte la festivitatea anuala de premiere Technical Image Press Association (TIPA), pentru produse si tehnologii din domeniul fotografiei. Anul acesta, modelul E-620 dezvoltat pe baza standardului Four Thirds a castigat prestigiosul premiu la categoria “Best D-SLR Entry Level”, in timp ce μ Tough-8000 a fost desemnat “Best Rugged D-camera” al anului. TIPA este formata din membrii ai 29 de publicatii independente localizate in 13 tari din intreaga lume.

Premii TIPA pentru Olympus E-620 & μ TOUGH-8000

Evident impresionati de usurinta in utilizare si accesibilitatea acestui model, juriul TIPA a declarat urmatoarele despre Olympus E-620 - cea mai mica si cea mai usoara camera digital SLR din lume, cu stabilizator de imagine incorporat: “Aceasta camera D-SLR 4/3 dispune de suficiente caracteristici tehnice pentru a multumi toti fotografii incepatori”. In desemnarea modelului Olympus E-620 drept “Best D-SLR Entry Level” pentru 2009, juriul a mentionat de asemenea: “aditional sensibilitatii 3200 ISO a senzorului Live MOS 12.3 MP, apreciem sistemul sau de autofocalizare cu 7 puncte, mai multe filtre artistice si ecranul ce poate fi rotit pentru a permite utilizatorilor sa foloseasca Live View din orice unghi”. Recent premiatul model E-620 aduce un nou succes in misiunea Olympus de a pune tehnologia fotografica avansata la indemana fotografilor ambitiosi de pretutindeni.

Printr-o imprejurare exceptionala, succesul pentru produsele Olympus a continuat la premiile TIPA cu desemnarea modelului μ TOUGH-8000 drept “Best Rugged D-camera” in 2009. Remarcand caracteristicile de rezistenta la conditii meteo si activitati extreme, juriul a declarat: “Olympus μ TOUGH-8000 este perfect pentru cei care doresc sa duca lucrurile la extreme. Este rezistent la apa pana la o adancime de 10m, rezistent la socul provocat de caderi de pana la 2m, rezistent la temperaturi scazute de pana la -10°C si rezistent la zdrobirea cu o greutate de pana la 100kg”. Modelul robust ofera un obiectiv superangular de 3.6x , Stabilizarea Duala a Imaginii, si Control TAP pentru a permite utilizarea in toate conditiile meteo prin simpla apasare a carcasei aparatului. Juriul TIPA a incheiat prin a mentiona: “Rezistenta sporita nu inseamna ca modelul nu dispune de optiuni fotografice avansate”, specificand ca acesta “incorporeaza cele mai noi tehnologii si caracteristici cum ar fi Detectarea Fetei si Tehnologia de Ajustarea a Umbrelor”.

Despre Olympus Czech Group s.r.o Reprezentanta

Despre Olympus

Compania Olympus Imaging Europa a fost fondată în 1963 şi este lider în producerea de echipamente opto-digitale profesionale, un pionier în lansarea de technologii pentru produse video şi audio, endoscopie, microscopie, bioanaliză şi diagnosticare. Brandul Olympus înseamnă: tehnologie opto-digitală inovativă, design deosebit, calitate superioară şi originalitate. Olympus Romania este prezenta pe piata din octombrie 2007 si gestioneaza politicile asociate produselor care fac parte din dizivia opto-digitala: camere foto, reportofoane si binocluri.
Elena Bostan
Marketing Manager
Olympus Romania
Tel: +40 732 22 99 66
Email: elena.bostan@olympus-europa.com
www.olympus.ro
elena.bostan@olympus-europa.com