Putere mare, rezoluţie înaltă. Vizorul VF-3 creşte performanţa noii game de camere Olympus PEN

BUCURESTI - 29 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Tehnologie

Bucureşti, 27 Iulie 2011 – Olympus lansează un nou vizor electronic de înaltă rezoluţie pentru a creşte puterea imagistică a camerelor sale atractive PEN Micro Four Thirds – noile PEN (E-P3), PEN Lite (E-PL3) şi PEN mini (E-PM1). VF-3 oferă un câmp de vizibilitate de 100% şi o rezoluţie de patru ori mai mare decât a modelelor concurente pentru camere comparabile, deci este ideal pentru înregistrarea cu zoom puternic a prim-planurilor la o calitate excelentă a imaginii. Compact, cu o greutate redusă şi la fel de atractiv ca PEN Lite şi mini, VF-3 poate fi înclinat cu până la 90° uşurând înregistrarea filmelor şi a fotografiilor din unghiuri dificile, chiar şi în condiţii de iluminare redusă. Este disponibil de la mijlocul lunii August 2011.

Olympus VF-3

Calitate VGA Cu o rezoluţie de 922,000 puncte, un factor de mărire de aproximativ 1x şi o distanţă oculară de 17.4mm, VF-3 oferă o funcţionalitate superioară şi un excelent raport preţ-performanţă. Ecranul luminos de înaltă rezoluţie facilitează mărirea şi înregistrarea fotografiilor clare şi a filmelor de înaltă definiţie, în special cu un obiectiv tele. Un alt bonus este mecanismul sigur de blocare cu ajutorul căruia se fixează cu fermitate pe cameră, indiferent de condiţiile de utilizare. Creat în special pentru a funcţiona perfect cu Portul pentru Accesorii al noii generaţii de camere PEN*, VF-3 este un accesoriu inteligent atât pentru fotografii ambiţioşi cât şi pentru cei ocazionali.

Olympus VF-3 va fi disponibil în argintiu, începând cu mijlocul lunii August 2011.* VF-3 este compatibil cu modelul compact XZ-1 şi toate modelele PEN cu excepţia E-P1.

Caracteristici principale VF-3:

• Ecran luminos cu 920,000 puncte pentru focalizare clară chiar şi în condiţii dificile de iluminare• Câmp de vizibilitate 100% pentru acurateţea maximă a încadrării• Factor de mărire de aproximativ 1x pentru scalare rapidă• Distanţă oculară de 17.4mm pentru reducerea efortului ochilor• Plajă largă de ajustare a dioptriei de la -3 la +1 pentru persoanele cu ochelari • Aspect atractiv şi compact, asortat cu designul PEN• Greutate redusă de doar 28g• Mecanism de blocare pe port pentru fixarea fermă a vizorului• Livrat cu husă de protecţie

Pentru lista completă de caracteristici, vizitaţi www.olympus.ro

Despre Olympus Czech Group s.r.o Reprezentanta

Pentru informații complete privind produsele și serviciile companiei vă rugăm să accesați portalul companiei:

Pentru întrebări sau informaţii suplimentare, contactaţi:
Elena Bostan
Marketing Manager
Olympus Romania
Email: elena.bostan@olympus-europa.com
www.olympus.ro

Taguri: calitateOlympusPENDSLRVizorVF-3