OMNIASIG LANSEAZA UN PACHET PROMOTIONAL DE ASIGURARE A LOCUINTELOR: `CASA TA`

BUCURESTI - 28 aprilie 2010

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

OMNIASIG Vienna Insurance Group a lansat un pachet promotional de asigurare a locuintelor, numit `CASA TA`, considerat in acest moment, ca urmare a unei cercetari de piata desfasurata de companie, drept cel mai bun produs de asigurare a locuintei pe piata din Romania.

Aceste pachet promotional se caracterizeaza prin ASIGURAREA COMPLETA A LOCUINTELOR, beneficiind de:
-Riscuri standard asigurate: Cutremur, Inundatii, Alunecare de teren
-Riscuri suplimentare asigurate gratuit de OMNIASIG: Incendiu, Trasnet, Explozie, Caderi de corpuri, Fenomene atmosferice, Prabusire de teren, Vandalism.

In plus, OMNIASIG acorda tot gratuit si alte riscuri in limita a 1.000 euro fiecare: Apa de conducta si refulare; Furtul bunurilor continute in apartament; Raspunderea civila fata de vecini.

Unicitatea acestui produs in piata este completata de:
-Pret foarte mic, de numai 0,1% din valoarea asigurata a locuintei. Astfel, pentru o locuinta in valoare de 30.000 euro, pretul unei polite `CASA TA` este de 30 euro; pentru o locuinta in valoare de 40.000 euro, pretul politei va fi de 40 euro, iar tariful creste proportional cu valoarea asigurata a locuintei. Polita se poate plati si in rate;
-Asigurarea unui complex de riscuri care ofera o siguranta reala proprietarului locuintei;
-Modalitate simplificata de vanzare a politei (completarea politei la orice reprezentant OMNIASIG dureaza aproximativ 3 minute);
-Este o polita de asigurare explicita, prin care clientul sa inteleaga cu adevarat ce acopera aceasta asigurare si in ce conditii;
-Fransize reduse (1% la cutremur si zero la toate celelalte riscuri)

Un alt avantaj oferit de acest produs este ca la incheierea unei polite `CASA TA`, clientul primeste si o reducere de 10% la tariful politei RCA.

Aceasta promotie se desfasoara pana la data de 31 iulie 2010.

Polita `CASA TA` se aplica apartamentelor si caselor construite dupa anul 1964 si se incheie pe o perioada de 12 luni. De asemenea, prin plata unei supra-prime, se pot asigura si constructiile din lemn.

Locuinta este bunul nostru cel mai de pret, este vitala. Prin incheierea unei asigurari de locuinta, dovedim ca ne pasa de noi insine, de familia noastra, de asigurarea unor conditii normale de viata pentru copiii nostri. Este imposibil sa controlam fortele naturii, oricat de mult a evoluat stiinta, asa cum observam si din aparitia recentelor cutremure care au avut loc in mai multe partii ale lumii. Astfel, nu exista o alta metoda prin care sa se poata reduce la maxim pagubele produse locuintelor de catre natura, in afara de asigurarea locuintelor. Efortul financiar anual pentru protectia casei este unul foarte mic, comparativ cu protectia oferita.

Detalii complete despre produsul `CASA TA` si despre promotie vor putea fi gasite pe www.omniasig.ro.

Despre OMNIASIG

OMNIASIG activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995. Din 2005, compania a devenita membra a Vienna Insurance Group, dovedind prin rezultatele deosebite inregistrate ca se poate ridica la standardele internationale ale grupului austriac. In prezent, OMNIASIG ocupa locul al doilea pe piata asigurarilor generale din Romania, cu o cota de piata de 15,70%, iar Vienna Insurance Group detine prima pozitie pe piata asigurarilor din aceasta tara.

Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre grupurile de asigurari lideri in Europa Centrala si de Est, listat la Bursa si cu sediul central in Viena. In afara pietei locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activa, prin filiale si grupuri de asigurari, in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. De asemenea, are sucursale si in Italia si Slovenia.

Pe piata din Austria, Vienna Insurance Group (VIG) este reprezentat prin Wiener Stadtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung.
OMNIASIG Vienna Insurance Group
Calea Floreasca, nr. 30, Sector 1, Bucureşti
Tel. 021.230.35.76 / 78 / 86

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omniasig/omniasig-lanseaza-un-pachet-promotional-de-asigurare-a-locuintelor-casa-ta